Billiga leksaker: Sweet Little Nothing

Vi fick en ingivelse och bad Intimera att skicka oss 5-6 leksaker för vardera max 100-150 kronor ungefär. Det är alltså dags för budget-recensioner! Men som vanligt är det ingenting budget över hur vi recenserar, trots den blygsamma prislappen på leksakerna. Vi tänkte att ett slags budget-test i större skala kanske skulle vara intressant, och även en mindre utmaning att prova saker som vi inte själva valt. Det dök upp ett paket med sex stycken sexleksaker, och vi provar oss nu igenom de som fanns i det.

Första leksaken vi testade var en Sweet Little Nothing. Intimeras produktsida beskriver den som ”Stor njutning i litet format! Mjuk och tight mini-vagina i Soft Skin, ett ytterst behagligt hudimitationsmaterial” vilket stämmer ganska bra med verkligheten.

För blygsamma 99 kronor får man ett silikongummifodral att trycka in kuken i. Med en klick vattenbaserat glidmedel var det en förvånansvärt trevlig upplevelse. Den känns som en billigare version av välkända Fleshlight, men det betyder inte att den är dålig. Inuti är den veckad för att stimulera dig, och du kan lätt reglera trycket med handen. Levereras i en tråkig plastförpackning som dock var trevligt lättöppnad.

Ingen förvaringspåse eller dylikt medföljer, men vad kan man förvänta sig för 99 spänn? Helt rimligt, tycker vi. Nackdelen med att den inte kommer i nåt slags påse är att den i likhet med alla såna här silikongummisaker oerhört fort drar till sig damm och smuts, men å andra sidan är den så billig att när den blivit för dammig och skitig för bruk så kan man köpa en ny. Den är dessutom lätt att rengöra, bara spola under varmvattenkranen och låt torka. En oväntad bonus med den var att man kan göra jätteroliga klafsande och klatschande klämljud. Ungefär som att skapa muspruttar, något vi skrattade mer än en gång åt och eftersom vi är snälla har vi ordnat en demonstrationsvideo. Även om man tröttnar på den som leksak kan man använda den som ljudeffekt.

Det enda knepiga med den är att det är lite svårt att dosera glidmedel. Om man tar för mycket glidmedel blir det inte tillräckligt med friktion, och för lite kan det bli ett obehagligt skavande. Den åtskilligt dyrare Fleshlight lider dock av samma problem, så det är inte ovanligt. Misstanke finns om att de flesta lösfittor har liknande problematik.

Plus:
+ Mycket prisvärd
+ Snabbt redo
+ Skön!
+ Ljudeffekter!
+ Mer portabel än en fleshlight

Minus:
– Ingen förvaringspåse
– Drar lätt till sig smuts och damm

Sammanfattning: Har du inte råd med en Fleshlight är det här ett mycket prisvärt alternativ. Till 1/7 av priset för en Fleshlight får du en trevlig lösfitta att använda när du är sugen på en lite roligare runk. Snabbt redo, lätt att använda, enkel att rengöra och oerhört prisvärd. Rekommenderas! Köp din egen från Intimera, och glöm inte bort att använda rabattkoden ”Klumpesnusk” så får du 10% rabatt på hela din order, oavsett storlek och pris.

kukfärgkukfärgkukfärgkukfärgsvartkuk

Läs även dessa inlägg:

10 tankar kring ”Billiga leksaker: Sweet Little Nothing

 1. arthur

  Spännande med gummistövlar och snablar i djungelboken inklippt i slutet…någon dold fetish-tisk tanke liknande de man provade i trailer’s?

  Svara
 2. arthur

  För hundra år eller så…kom någon på att om man pillade in några enstaka rutor i en film så skulle det undermedvetna se det och det skulle väcka ett behov… (av pop-corn t.ex)

  Om det fungerade eller inte tvistade man ett antal år och jag kommer inte riktigt ihåg resultatet men tror att det lutade åt att det fungerade iaf lite.

  I filmsnutten där Klumpe leker med ”pruttaren” ligger en kort bildsekvens med 6-8 bilder i slutet…med Kipplings ”Djungelboken” o en elefant (m rest snabel *S*)o en bild på ett par gummistövlar i lera (fetish-tänk eller bara tillfällighet?) och lite annat…

  Vore skoj att veta var o hur det kom in…

  A

  Svara
  1. Klumpesnusk Inläggsförfattare

   Jag förstår vad du pratar om nu, men jag har inte lagt in några extra rutor i den filmen. Jag vet inte var du får dem ifrån, men de är inte där när jag spelar upp filmen, och jag har inte lagt in några ”dolda budskap” eller nånting. Du har nog nåt fel på din dator och/eller uppkoppling.

   Svara
 3. arthur

  …mmm…sånt kräver snabb analys och på en helt annan dator fanns samma budskap i slutet av filmsnutten…MEN här stannade filmen med just de bilderna kvar uppe på slutet….och ett tryck på bilderna länkade till någon sida som gör reklam för bilderna (en ljudbok eller nått).

  Så inget fel på dator eller uppkopplingen…nått är där, avsiktligt eller inte 😉

  A

  Svara
 4. arthur

  verkar stämmer…det är nog så enkelt som att Youtube lägger in något i slutet men beroende på dator blir det skumma effekter…
  Bilder är bytta mot andra bilder nu. Mysteriet löst?

  Svara
 5. Helge

  Jag får också bilder av gummistövlar och en djungelbokselefant. Det är Youtube som vill att man ska fortsätta titta på andra filmer. Oftast finns det en bättre koppling. Förmodligen är det titeln ”klafsande ljud” som har gett kopplingen till Tretorn gummistövlar.
  Vad gäller själva leksaken, så har jag en liknande som jag aldrig använder. Den luktade mysko när den var ny, och den tillför inte så mycket utöver vad handen gör.

  Svara
 6. Magnus

  Jag har också Sweet little nothing i min lilla samling. Har faktiskt haft trevligare stunder med den än med Fleshlighten. Materialet är skönare runt kuken, glider bättre och att man kan med handen välja trycket runt penis som jag saknar med Fleshlighten. Dock gick den sönder redan efter ett par gångers användning. Vad jag gillar med FL är burken den kom i, varumärkets marknadsförningsteknik och att man inte blir kletig eftersom man håller i plasthöljet.

  Magnus

  Svara

Skriv en kommentar!