Att vara ensam tjej på nakenbad

Klumpesnusk har skrivit några inlägg som ligger i linje med mina erfarenheter av naturistbad, jag känner mig inte sexualiserad och inte bedömd. Utan kläder försvinner för mig statusmarkörerna som de innebär och jag känner mig som en person med en kropp mer än ett par tuttar som kanske har en personlighet. Baddräkt får mig att fundera på var det bullar ut och veckar sig. Naken känner jag mig ärligare och jag upplever att jag blir bemött ärligare.

Jag har vänner som har andra erfarenheter liknande de KiwiAtDusk beskriver. En känsla av att det naturliga i kroppen tagits ifrån dem av andras kladdande blickar på baden. Jag tycker det är viktigt lyfta fram att det finns både bra och dåliga erfarenheter av att sola på nakenbad.

Flera av baden är utöver nakenbad också sexuella mötesplatser. Jag har fått berättat att man som ensam tjej kan upptäcka att flera killar cirklar runt ens plats i förhoppningen att just denna kvinna är den som vill ha dem eller låter dem runka till henne på avstånd. Den som berättade det sa att det brukar göras snyggt med artiga frågor, men vad som upplevs som påträngande är olika för var och en. Den beskrivning som gavs skulle jag nog kunna tycka är obehaglig om jag känner mig utsatt den dagen, mer kaxiga dagar skulle jag bara vifta undan dem.

Mitt råd är att besöka nakenbad du inte känner till i sällskap med vänner så att du kan observera hur du upplever stället. Kring flera nakenbad går det rykten, läs på nätet om det är något som kan vara bra veta om. Ett rykte som jag hört är ”efter kl 17 får man ha sex”, vilket är dumt tro på och därtill tycker jag dumt följa då sex i närheten av främlingar ska ske hänsynsfullt oavsett när och var.

Till dig som funderar på att gå till nakenbad för att titta in nakna kroppar, gör det snyggt! Var uppmärksam på att andra inte behöver vara där för sex utan just solbad, så inga nickningar upp mot skogen och respektera om någon inte verkar vilja ha kontakt med dig.

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Att vara ensam tjej på nakenbad

  1. Bara Vara

    Förmodligen säkrare (och mindre ”uppvaktad”) som ensam kvinna bland 10 nakna män på en nudiststrand än på en textilstrand med 5 hormonstinna tonårsgrabbar?

    Svara
  2. Bara Vara

    F ö så skulle övriga som vistas på ett nakenbad reagera och säga ifrån om några börjar ha sex på stranden mitt bland alla besökarna. Det klart på Rullsand och dyl platser med stora dynor och en lång strand så finns det säkert ställen att krypa undan och ägna sig åt sådant. Naturister/nudister brukar dock inte vara där i första hand för att få ha sex på stranden!

    Svara

Skriv en kommentar!