Nyheter (Twitter & Darkside)

Ibland kommer det nyheter och tankar jag vill göra er uppmärksamma på för att jag tycker de är tänkvärda fast de känns för korta för att fylla ett helt inlägg.

Ibland för att det skapar glädje i mig, som att RFSL på sin kongress antog att man ska verka för ”lagstiftningen bör ses över för att säkra den juridiska tryggheten för personer som lever flersamt.

Andra gånger för att jag blir gråtfärdig och vill göra oss medvetna om vad som händer omkring oss, hur verkligheten ser ut för människor som kan vara din granne. Vi lever i ett av de öppnare samhällena för homosexuella, men det innebär inte att vi lever i ett problemfritt. Läs Thewhoryspirit om ”Jag och min tjej hade blivit attackerade en gång för mycket”!

Jag har därför skapat ett Twitterkonto för Blanka_Blad, vars uppdateringar syns i högerspalten, och ni är varmt välkomna följa mig och ge kommentarer! Jag är en rätt lättsam person, vilket sällan får plats i inläggen, så en del inblickar i vårt liv, betraktelser och andra tankar som ryms på 140 tecken kommer det också bli.

Under helgen skapade jag också ett konto på Darkside.se under nicket Blanka_Blad, främst för att jag vill delta i diskussioner och nätverk som känns relevanta för bloggen men jag har gärna kontakt med läsare där också.

Om du vill ge tips på ämnen du vill jag ska skriva om, vill utveckla en fundering du har kring något jag skrivit eller bolla ett problem är e-post välkomna till blankasidor@gmail.com.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!