Läsarutmaning: Vi vill premiera …

De inskickade inläggen i läsarutmaningen har haft en hög kvalité och ämnena lärorika. Intimera ger oss möjlighet att premiera ett av inläggen, det har inte varit lätt att välja för jag uppskattade dem alla mycket.

Min egen favorit är Dela gränslöst för att skribenten bjuder oss på att första gången inte blev som tänkt vilket visade sig inte vara hela världen för andra gången blev en lyckad upplevelse. En bra påminnelse för jag gissar att jag inte unik i att ibland tvivla efter första gången jag gör något. 35 årig har dock redan spelet. (Vi sänder våra lyckönskningar i skapandet av ett barn.)

Yyrla skrev om framtida utveckling och fröken Rudolph gav oss en novell om att rollspela med främling.

Secretessa berätta om att bjuda in flera i sexlivet. Silke har skrivit om skönt bus, Duga om skillnaden mellan knulla och älska.

Jag fick ett välskrivet inlägg som jag vill nämna för att jag favoritmarkerat det på Darkside där det publicerats. Deelia bjuder på en lustkittlande novell om erotisk andningskontroll, något jag tror de flesta inte har erfarenhet av och deelias inlägg ger känsla för varför en del uppskattar erotisk andningskontroll. Gå till Darkside och till mitt konto blanka_blad så finner ni den under ”material”.

Klumpesnusks inlägg gladde mig, den här bloggen har betytt mycket för hans egen utveckling och vi läsare är en stor del av det. Jag skrev om Cirkus Eros som med sina noveller öppnade upp min inre erotiska värld.

Jag har valt att premiera MVs En hederlig olycka i njutningens rus för jag tycker om hur det oplanerade blev början på ett samtal. Det är inte ovanligt vid sex att erfarenhet kommer av olyckor. Det behöver dock inte det blir ett samtal efteråt utan man kör på för att det var skönt eller avstår för ”det var inte för oss”.

Jag hoppas att Monogamy ger MV och partner mycket nöje och att ni fortsätter era samtal.

Tack till alla som deltagit!

Tack till Intimera som generöst sponsrade oss! Vill ni ha ett eget Monogamy kan ni köpa den från Intimera för 339 kronor. Ange rabattkoden ”klumpesnusk” när ni lägger en order och ni får 10% rabatt på hela ordern, oavsett hur mycket ni köper. Mycket glädje!

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!