Läsarutmaning: Många spännande stunder tillsammans

Secretessa delar med sig av sina tankar om att uppleva många spännande stunder tillsammans:

Sex har alltid varit en viktig del av mig, jag började tidigt ha sexuella fantasier som fick det att pirra skönt i mig. När jag var fjorton ville jag inget hellre än att ha sex med en annan människa. Det var nästan det enda jag tänkte på. Jag hade några små kärleksäventyr men jag var femton när jag var med om ett fullbordat samlag med en kille. Själva sexet var inte något särskilt men det kändes bra att ha gjort det. Jag var tillsammans med den killen i över ett år och även om jag gillade sex så var det aldrig särskilt speciellt. Jag träffade några andra killar och det var väl inte mer än att det var kul att ha provat. Men så träffade jag P, jag var 18 år då. Med P så upplevde jag något helt annat. Vårt sexliv förbättrades hela tiden genom att vi var nyfikna, öppna och leksamma. Vi pratade om sex och vi hade få gränser. Det gjorde också att jag en dag kunde gå till P och säga att jag skulle vilja prova ha sex med två killar samtidigt. Han gick genast med på idén och vi bjöd hem en kille som jag hade fått kontakt med på nätet. Det var en kille som inte var så erfaren men det var en trevlig upplevelse som gav mersmak. Vi blev medlemmar på Bodycontact och började dejta par, killar och tjejer. Det gjorde att vi båda upptäckte nya sidor hos oss själva. Varken P eller jag är så mycket för att sätta etiketter på oss men P skulle nog falla under ramen heterosexuell och jag skulle väl kanske kunna sägas vara bisexuell. Men kanske är det den största upptäckten vi har gjort i vårt experimenterande att vi egentligen inte alls faller under några ramar. Vi har upplevt många spännande stunder tillsammans som har gjort oss både friare och mer trygga. När jag träffade P hade jag haft sex med fyra personer och han med två. Nu har vi tappat räkningen. Och det känns bra. Att vara gift och ha ett långt tillsynes heteronormativt förhållande tillsammans och ändå få chansen att uppleva andra människor sexuellt är under bart. Att bli bekräftade och få vara med om sköna och härligt snuskiga stunder som bara går att få om man är flera. Vi vågar utmana våra gränser, vi har blivit öppnare och vi mår bra av det. Dessutom har vårt förhållande blivit starkare och tryggare. Jag ångrar inte en sekund den dagen jag frågade om vi kunde bjuda in en människa till i vårt sexliv.

/Secretessa

Läs även dessa inlägg:

En reaktion på “Läsarutmaning: Många spännande stunder tillsammans

  1. Pingback: Läsarutmaning: Vi vill premiera … « Klumpesnusk

Skriv en kommentar!