Läsarutmaning: En upplevelse som förändrade mig…

Duga skriver i mailet till läsarutmaningen: Tycker er sida är så underbar. Och efter moget övervägande så har jag gjort det jag vill, mycket tack vara er. Och framför allt håller på att utveckla nått underbart i mitt liv. Jag vill inte på långa vägar säga att jag är nån BDSM utövare. Mer att jag är nyfiken på lite….. Light bdsm…. Lite bus som jag säger åt min vän. I detta bus så ingår även att tycka om sig själv! Och det kan jag säga att jag duger som jag är! Och är stolt över det! För min del vill jag dela med mig min första upplevelse som jag aldrig kommer att glömma, i eran utmaning!

Har alltid varit nyfiken på ”lite hårdare tag”. Inte vetat hur, var när. Så fick jag kontakt med en man på en dejtingsajt. Frågade helt enkelt om jag ”bara” skulle få fråga om BDSM. Jag var helt novis, hade ingen som helst erfarenhet av detta, förutom det jag smygtittat på nätet. Efter några år som änka tänkte jag att jag skulle åtminstone kunna prata och fråga någon om detta.
Hittade som sagt en man på nätet som visade sig vara helt underbar att verkligen svara klart och koncist på mina, kanske fjantiga och fåniga frågor. Vi hade träffats ett par gånger. Bara fikat och pratat. Så efter 8 månader, (ja, så lång tid) så kände jag att nu vill jag uppleva det här.
Jag bokade en resa på en Helsingforsbåt. Dubbelsäng. Hade förberett mig med att köpa in både hand och fotbojor, en liten piska, en dildo och en plugg, en ögonbindel, massagesalva. Stoppordet var klart. Och jag förstod vad det innebar. Vi hade gjort upp att träffas i vänthallen på terminalen. När jag lämnade över biljetten så var jag hans!!!!
Stod där och kollade i hans ögon, tvekade med biljetten. Sen så lämnade jag den. Vi gick upp till båten. Vi var helt tysta båda två. Vi gick in i hytten och då sa han, Lägg dig på sängen! Nu!! Sa jag! Ja, nu är du min och gör som jag säger! Jo, vi hade talat igenom hela seansen, men ändå blev jag så överraskad! Jag la mig på sängen. Han satt på mig ögonbindeln. Satt på handklovarna. Så la han sig bredvid och började smeka mig ovanpå kläderna. Jag var spänd, samtidigt som jag var blev jättekåt och tyckte det var spännande. Efter så lång tid så litade jag på den här mannen. Vi hade träffats ett par gånger innan. Utan sex!
Försökte hålla emot, men min kropp ville annat. Blev alldeles upprymd. Han smekte och smekte. Hela tiden utanpå kläderna. Kysste mig på kinden, ansiktet. Smekte mig över könet, brösten, ja mer eller mindre över hela kroppen. Jag kände hur det savade rejält i skötet. Så tog han piskan och smekte ömsom slog lite lätt. Kändes som han bara introducerade den. Jag hade ju som sagt kläderna på!
Så hörde jag hur han satt på duschen. Gick in och duschade. Mina tankar han snurra rejält på dom tjugo minuter han var borta. Satt ju fortfarande fast med bojor och ögonbindel. Så kom han ut i hytten, smågnolade, visslade, verkade ganska glad. Jag fick inte säga något. Kände deodoranten, prasslet när han klädde på sig. Så var han klar. Han tog av mig hand o fotfängslet. Lät ögonbindeln vara kvar. Så sa han, när jag stänger dörren går du upp och duschar och gör dig i ordning. Efter 20 minuter kommer du ner till restaurangen. Prick 20 minuter! Så hörde jag dörren stängas.
Tog försiktigt av mig ögonbindeln. Det pirrade i hela kroppen. Det var en känsla som är svår att beskriva. Det hela var så jättespännande. Var inte på nått vis rädd! Kände en trygghet, men ändå en känsla av totalt utlämnande. Jag som vill ha kontroll, visste inte nått vad som skulle hända.
Duschade så snabbt jag kunde. Klädde på mig och tittade mig i spegeln. Såg bara en leende på en människa mitt emot som jag knappt kände igen! En känsla som verkligen är svår att bestämma.
Kom ner till restaurangen. Såg på långt håll en stilig man. Såg också att han var nöjd med resultatet. Vi åt och drack gott. Han talade och talade. Jag fick svara ja och nej på frågor. Han smekte mig försiktigt under bordet. Tittade mig djupt i ögonen. Å vilken man! Så sa han, Du kan vara lugn, vi skall ta det försiktigt.
När måltiden var avslutad gick vi en sväng på båten. Gick ut och tog lite luft. Han lyfte på kjolen, jag försökte hålla emot. Då tittade han bara på mig! Ja, visst ja! Jag gör som du befaller, min herre! Blev lite full i skratt åt mig själv, att jag försöker att värja mig. Är ju van att bestämma själv!!!!!!!
Han tog av mig trosorna. Han tog dom och slängde dom över relingen. Så stod vi där mot relingen och han smekte med handen under kjolen. Folk gick förbi. Jag bara tänkte, måtte ingen komma som jag känner igen. Samtidigt så var det så upphetsande.
Tillsist så gick vi till hytten. Han tog av mig kläderna. Jag fick lägga mig på magen. Fotfängsel och handbojor. Ögonbindel. Så tog han piskan och och rappade ett rejält tag över ändan! Mitt första rapp i livet! Aj, gjorde ju ont ju!!!!
Så en gång till. Rykte till ordentligt. Jag visste ju stoppordet! Så igen, men betydligt mjukare, så kände jag hans händer smeka. En njutning av smärta och underbara händer. Började slappna av. Tänkte att jag måste tillåta mig det här som jag längtat så efter. Han smekte hela kroppen, piskade, nöp mig, sa åt mig att lägga mig på ryggen. Han nöp och bet i mina bröstvårtor. Han lekte med piskan. Han tog fram dildon och retades med den. Satt in pluggen. Smekte klittan, smiskade försiktigt skötet. Bet i mina bröst igen och igen. Kände hans nakna kropp mot min. Jag var så upphetsad som jag aldrig varit. Euforisk. Ropade att jag ville känna hans kuk. Då sa han bara att vem har tillåtit dig att prata??? Så fick jag ett hårt rapp igen mot låret! Han fortsatte att retas, smeka, bita, nypa, kyssas, slicka. Och där låg jag och kunde inte göra något!
Så kände jag hans kuk i munnen!!!! ÅÅÅÅÅåå…. Äntligen! Sög slickade och blev bara mer kåt! Kunde inte ligga still, men kunde inte röra mig. Ville ha mer och mer. Då blev jag beordrad igen att ställa mig på alla fyra. Han piskade min rumpa, runkade med dildon, nöp i mina bröst, smekte med mina händer, masserade klittan. Jag bara kved jag kan inte hålla mig längre. Då tog han tag i håret, lyfte upp huvudet och stoppade in kuken hårt i munnen. Sög allt vad jag kunde. (Älskar att suga!!! Han drog sig ur, smiskade rejält min rumpa, handknullade min fitta samtidigt som han smekte mina bröst. Bad att få komma. Din slyna du kommer när jag vill det, sa han. Så fick jag äntligen komma. Ramlade ihop helt utmattad i sängen, nästan svimmade av eufori! Svartnade, var bara helt utmattad och sååå underbart.
Han la sig brevid mig, höll om mig hårt! Och då kom det! Grät o grät! Blev förvånad själv! En känsla av spänning, nyfikenhet hade äntligen blivit sann för mig. En känsla av tillit och förtroende som hade byggts upp mellan honom och mig utifrån all min nyfikenhet och hans vilja att lära!
Jag har lärt mig att man måste våga prova, jag har lärt mig att jag är ganska nöjd över mig själv! En annan dimension vid 50 års ålder!!! Härligt!
Vi håller fortfarande ihop! Min master och jag!

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Läsarutmaning: En upplevelse som förändrade mig…

  1. Foxears

    Måste säga att det var väldigt inspirerande att läsa! Kunde verkligen känna spänningen i texten, just det där med att våga testa någonting nytt. Vad härligt att det blev en så positiv upplevelse för dig, det gör mig inspirerad att vilja testa nya saker. Vad vet jag inte riktigt, men något nytt.

    Svara

Skriv en kommentar!