Kysst till orgasm

I förmiddags blev mitt underliv kysst tills jag fick en orgasm.

Det började med underbara andetag, hans kind mot venusberget. Hans skägg kittlar i ljumsken. Han andas varm luft ned över fittan för att sen med ett nöjt ljud dra in luft. Det hörs hur han verkligen njuter av att känna doften av fittan strömma in i honom. Han vänder ned ansiktet, nästippen känns mellan mina blygdläppar när han kysser mitt underliv. Han bryr sig inte om var pussarna hamnar och där de kan förvandlas de till kyssar. Den ena yttre blygdläppen hamnar mellan hans läppar och han ger den en sugande kyss. Han begraver ansiktet mellan mina ben, kysser de håriga läpparna uppifrån och ned till mellangården. Lite då och då tar han ett smakprov genom att slicka, men då jag ruskar på mina händer som smeker hans huvud återgår han till att kyssa, pussa och gnugga sitt ansikte mot fittans yttre delar.

Han flyttar sig så att han ligger mellan mina ben och smeker med långa drag med handen från venusberget och ned till analrosetten. Långa härliga drag som ibland råkar sära på blygdläpparna, ibland nuddar klitoris. Hans ansikte djupt in mellan mina ben, hela ansiktet gnuggar mot fittan, saven brer ut sig över läpparna. Ibland börjar han slicka, men jag för honom varligt ut från fittan de gångerna och han ler upp mot mig. Sen fortsätter han pussa med mjuka läppar och kyssa med sugande drag fittan. Ända tills jag skakar i orgasm.

Efteråt ligger jag nöjd i hans famn, ingen bultande fitta och inga rymdfärder att ta mig hem från denna gång utan en varm glödande sensuell kärlek fyller min kropp.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!