Just nu sensuellt torrt

Just nu är jag inne i en period när jag känner mig sensuell istället för sexuell. Jag blir mindre kåt och mer gosig, jag njuter mer av att smeka hela min kropp mot andras än att bli smekt på de inre blygdläpparna och i slidan. Dessa perioder brukar kännetecknas av att jag inte känner mig ”våt”, trots att jag flödar som vanligt, utan de inre blygdläpparna känns spröda och torra. Jag själv kan känna en skillnad mellan det sekret som skapas de här perioderna mot kåtare stunder, men det är svårt avgöra om det är i mitt huvud eller om det är annorlunda. Det känns som skillnaden mellan vattenbaserat glidmedel, som jag inte brukar gilla, och oljebaserat, som är den typ jag uppskattar.

Det är så mycket tankar som väcks när de här perioderna kommer och jag märker att jag lägger ut ursäkter. ”Jag kanske inte kommer bli kåt, bara du inte blir besviken” och ibland avstår lägga mig för att mysa för tänk om älskaren jag är med vill ha sex och så kommer jag inte vilja och så kommer det bli jobbigt eller än värre jag kommer vilja och så kommer vi börja och då kommer jag vilja avbryta för att det inte känns bra och … Tankarna går på högvarv. De är fullkomligt tagna ur luften för både Niva och Klumpe njuter av det vi gör. Det är mina nojor om att inte räcka till och inte duga om jag inte kan och vill ha ”kuk i fitta tills orgasm”-sex.

Andra delar av min kropp blir mer erotiskt laddade, som att ett andetag på mina yttre blygdläppar ger mig behagfulla rysningar över hela kroppen. Så nöjd de gångerna sex fungerar (trots detta). Och att det ger utrymme för nya saker. Som att jag inte är först med att bli upphetsad så våra vanliga rörelsemönstren bryts och jag har ro ligga smekas i timmatal utan egna orgasmer som bryter av då och då. Att andas på min hud gör mig varm av behagliga känslor som pulserar milt genom mig. Jag blir mer fokuserad och njuter av hans orgasmer. Min mun är känsligare så när det känns bra att suga av känner jag än mer än vanligt ollonets mjuka yta mot gommen, hur skaftets hud har en annan känslan mot läpparna och smaken, den gudomliga smaken av försats.

Häromdagen gneds kuken mot klitoris och utmed inre blygdläpparna. Tills jag kom. Han la sig vid min sida, så uppenbart nöjd. En sån lång stund av hans styva kuk mot min fitta som blev våtare och våtare och faktiskt kåtare och ingen ansats att vilja knulla mig. Jag frågade. Han skrattade mjukt till svar. ”Älskling, jag ville, men vi har sagt inget sånt före sterilisering”. ”Men med kondom?” ”Nej, det var så skönt som det var.”

Det läker något inom mig. Sensualism är lika bra, bara på ett annat sätt, än sexighet. Mjukt massera, gnida, smaka av bra på lika, men annorlunda vis som greppa, stöta och suga. Kroppen finner en rofylld, mysig, gosig rörelse. Inga
vickande höfter utan en seglande rörelse som sveper mig framåt.

—-
(Den här skrevs under helgen och när jag seglade runt på bloggar idag fann jag Tanja Suhininas inlägg Hårda kvinnor och våta män på Ottarbloggen om det kvinnliga ståndet. Älskar jämförelsen med hoppborg.)

Läs även dessa inlägg:

En reaktion på “Just nu sensuellt torrt

  1. Gunilla

    Jag är precis likadan och har oxå sånna här perioder!
    För visst är det så att hela kroppen behöver njutning!
    Att bli smekt till orgasm utan att han/hon vidrör vid just mitt kön är bland det bästa jag vet!!!

    Svara

Skriv en kommentar!