Händer och fötter

För några dagar sen skrev jag ett inlägg om händer och deras sensualitet och erotiska värde. Ursprungligen hade jag faktiskt tänkt haka på en bild på min ena hand, men jag och Blanka var inte helt nöjda med resultatet så jag lät bilden utebli. Däremot kände jag att när Blanka var här skulle vi försöka få ett fotografiskt resultat som var mer övertygande.

Sagt och gjort, häromdagen startade vi kameran och försökte oss på lite hand-fotografering. Blankas fina fötter som också har nämnts tidigare fick vara med på bild, och när mina händer och hennes fot kombinerades blev vi ganska nöjda med resultatet.

Läs även dessa inlägg:

8 reaktion på “Händer och fötter

 1. Foxears

  För en person som har väldigt svårt för fötter, skulle nog behöva kalla det en mindre fobi som jag försöker vänja mig av med, så måste jag säga att jag blev förvånad hur mycket jag uppskattade den här bilden. Du har väldigt fina händer, och jag gillar hur benen korsas på bilden, det ger någon slags intim känsla. Väldigt mysig i sin helhet.

  Svara
   1. Elin S.

    Mmm… I svartvitt får den ett djup och en otroligt sensuell/erotisk känsla – i färg skulle det ha blivit en orgie i blekrosa, kanske lika erotisk men inte lika sensuell. Fast det är förstås i betraktarens öga… 🙂

    Svara
 2. Pingback: Ombytta roller « Klumpesnusk

Skriv en kommentar!