Händer är sexiga!

Häromkvällen satt jag och chattade lite med en läsare. Alltid lika roligt med direkt feedback! Vi pratade lite allmänt, samtalet inkluderade beröm till den här bloggens båda skribenter. Alltid roligt med beröm för intressanta ämnen rörande psykologi, relationer och sex.

En sak som samtalet tog upp var händer. Det började som en jämförelse med kukar, och att även om kukar är trevliga på sitt sätt så är de ju lite begränsade i funktion. Jämfört med mångsidigheten hos händer har kuken inte en chans. Den kan i sitt standardutförande inte lyfta saker, inte skriva namnteckningar, inte smeka nån ömt på kinden och den är ganska kass om man ska mäta saker. Möjligtvis om man ska mäta kuken i sig, men i övrigt är den ganska begränsad som måttstock.

Händer däremot är väldigt mångsidiga redskap. Inte bara kan de göra massor med helt vanliga vardagssysslor som t.ex. koka makaroner, hugga ved, göra upp en eld, applådera eller skruva i en glödlampa. De kan även göra massor med sensuella och trevliga sexuella saker. Nypa precis lagom mjukt eller hårt i en bröstvårta, gnugga en klitoris, fylla en våt fitta eller smiska en rumpa tills den blir röd. Eller för den delen runka en kuk eller smeka en pung. Allt är möjligt med ett par händer.

En av mina favoritkomiker sa en gång att man måste vara försiktig med vem man vinkar åt. Risken finns ju att man vinkar åt nån som inte har händer, och då kanske den personen tycker man är arrogant som försöker säga ”kolla vad jag har! De här sakerna är användbara! Jag tror jag ska gå och plocka upp nåt!”

För ganska många år sen hade jag en nätflört med en tjej, hon tände enormt på ett par riktigt fina händer. Jag själv har alltid gillat mina händer, och hon var nyfiken på att se hur de såg ut. Sagt och gjort, jag plockade fram min dåvarande digitalkamera och tog några bilder. Jag minns inte vad hon tyckte om mina händer, men det är oväsentligt – jag själv har alltid gillat dem. Jag har stora händer, men samtidigt har jag ganska finlemmade händer. Jag har välformade fingrar med proportionerliga naglar. Långa fingrar som min kära mamma alltid tyckte såg ut att tillhöra en framtida pianist eller gitarrist. Hon blev därför lite förvånad när jag i tonåren istället valde att spela trummor.

Jag gillar också precisionen i mina händer. De är i perfekt synk med min hjärna, och instruktionerna för hur hårdhänt eller mjukthänt jag ska vara går blixtfort mellan huvudet och händerna. Därför gillar jag att ha händer som är lite som väldigt fint kalibrerade precisionsverktyg. Precisionsverktyg som kan leta sig fram över Blankas nakna kropp eller utforska hennes mjuka öppningar likaväl som precisionsverktyg som kan skriva blogg eller skruva i komplicerade mekaniska saker.

Andras händer är också fina. Jag tycker om Blankas händer. Hon har små, söta händer som ryms inuti mina. Även hennes händer skapar oerhört mycket njutning hos mig, jag älskar att bli smekt av dem och överhuvudtaget tycker jag att beröring är oerhört underskattat som sensuell metod. Jag njuter enormt när fina Elin skämmer bort mig med fotmassage, hennes starka händer som gnuggar och smeker mina fötter skapar en intim och sensuell känsla. Speciellt om man är tillräckligt duktig och lyhörd för att smeka min annars oerhört kittliga rygg skapar massor med njutning hos mig. Samt alla andra delar av min kropp som händer kan röra och ge njutning. Magen, rumpan, kuken, benen, axlarna och nacken, för att nämna några.

Tycker du om dina händer? Berätta!

Läs även dessa inlägg:

5 reaktion på “Händer är sexiga!

 1. Ella

  Jag avgudar min mans händer! De är stora och han kan lätt hålla bägge mina händer i sin ena. När vi är ute och går och håller varandra i handen håller jag om hans lång- och ringfinger. Annars får jag inget bra grepp. Det är väldigt mysigt och kan också ge upphov till lite ”handpull”…

  Svara
 2. Prinsessan

  Jag tycker händer är otroligt sensuella. Saknade bara en bild av dina händer ihop med inlägget.

  Svara
  1. Klumpesnusk Inläggsförfattare

   Det kommer! Jag hade tänkt låta det bli en överraskning, men Blanka kommer till mig i helgen och en sak vi tänkte prova på var att fota lite händer.

   Svara
 3. Fraj

  Jag älskar mina egna händer (även om jag önskar att jag tog bättre hand om dem) och jag älskar andras händer.
  Trots åratal av komplex över min kropp har jag alltid tyckt om mina långa, smala händer även om de alltsom oftast är märkta av smuts, valkar och hårt arbete.
  Ett par stora, varma, säkra och trygga händer kan vara set mest avslappnande men även det mest upphetsande och attraktiva attribut en man kan ha.

  Svara
 4. Pingback: Händer och fötter « Klumpesnusk

Skriv en kommentar!