Fula ord

Snuskiga ord kallas ofta för fula ord. Jag använder flera av dem i mitt dagliga tal numera om jag talar om sex eller talar sex till någon, ord jag tyckt varit fula men vant mig vid. Numera, för det fanns en tid jag helst inte talade om sex i annat än omskrivningar och luddiga ord som;

Ligga. Därnere.

En del fula ord tycker jag till och med är fina.

Kuk. Knulla. Fitta. Sava. Rumpa. Analen.

Det finns de där orden jag tycker är fula, riktigt fula, och inte för att de hör ihop med tabun utan bara för att något i ordet stör mig.

Röv. Rövskägg. Fittsaft. Baken. Utlösning. Snopp.

Sen finns det saker jag sökt vackrare ord för än de jag haft tillgängliga. Den jag speciellt hade svårt med i text var mynningen på analen, tills jag fick det underbara:

Analrosetten.

Läs även dessa inlägg:

En reaktion på “Fula ord

  1. Secretessa

    Så olika det kan vara. Analrosetten är ett ord jag har svårt för… det får det alltid att krypa i mig av obehag. Jag tror det helt enkelt beror på att anal och rosett inte passar ihop i mitt huvud.

    Svara

Skriv en kommentar!