Frigjordheten

För ett tag sen var Blanka hemma hos mig. Jag älskar verkligen denna lilla och ack så underbara kvinna. Hon anlände tidigt på morgonen, och vi kröp ihop i min varma säng och sov bort några timmar tillsammans. Senare på dagen ville jag ta en dusch, borsta tänderna samt raka mig.

Det gick inte riktigt så, utan Blanka retade mig genom att ställa sig på knä och suga min kuk. Hon log sitt breda, busiga leende och bjöd in mig till att fortsätta som vanligt. Jag försökte tappert i några sekunder, men det gick inte att fokusera. Hennes mun som utforskade mitt ollon och väckte kuken till liv gick inte att balansera med att sköta annat samtidigt. Jag är utrustad med en hyfsat bra simultanförmåga, men om man utforskar mitt kön försvinner den oftast helt och hållet. Dessutom, om det finns nånting som Blanka vet så är det hur man får igång min motor.

Inte många ögonblick dröjde förrän kåtheten steg inuti mig i takt med att min kuk styvnade i hennes varma mun. Hon stod där på knä i mitt badrum, sög mig, lät mig mjukt munknulla henne. Jag hamnade i det där tillståndet som jag så ofta längtar efter, då jag slutar tänka och bara agerar. Jag smekte hennes underbara huvud, njöt i fulla drag av att se min kuk försvinna in i hennes lekfulla mun. Lusten var total, och jag såg henne njuta också. Men för det mesta var mitt huvud inte närvarande, utan kroppen styrde.

Orgasmen dröjde inte länge, och hon stod där och jag försvann frustade in i dess moln medan min kuk tömde varm sperma över hennes ansikte. Om jag fanns som person var jag borta från rodret, och först när kroppen slutade skaka från orgasmen såg jag att jag råkat spruta en klick i hennes ena öga.

Skrattande ställde hon sig upp och började tvätta ansiktet, jag greppade kanten på handfatet. Flämtande bad jag henne om ursäkt, hon skrattade sitt klingande skratt och sa att jag ska inte be om ursäkt för att jag sprutade över hennes ansikte – hon ville det och det var fint. Jag sa att nej, jag bad om ursäkt för att jag prickade hennes öga av misstag. Inte för att jag sprutade över ansiktet. Hon skrattade mer, sa att det gjorde inget. Olyckshändelser händer och det var ändå väldigt sexigt att se mig njuta och ta för mig.

En bra inledning på en bra helg tillsammans.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!