En reaktion på “Dagens bild: Kvinna under regnbågen (120508)

 1. Vecka 6

  Hej Klumpe och Blanka!

  Ursäkta att jag kommer här och stör med ett reklaminlägg apropå ingenting! Jag har rotat lite i ”arkiven”, och såg att du/ni varit med och skrivit Vecka 6-inlägg tidigare! Vi är på jakt efter nya och gamla skribenter som vill fortsätta vara med och skriva Vecka 6-inlägg, kanske ni vill hänga på?

  Tanja som drev utmaningen tidigare lämnade över för ett tag sedan över projektet, men vi fortsätter som vanligt. Precis som tidigare så kommer nya teman varje tisdag (förmiddag), och om du själv har tips på intressanta teman, idéer eller vinklingar så tar vi tacksamt emot dessa på vecka6@gmail.com eller på Twitter @Vecka6. Vi uppskattar dessutom väldigt mkt att få hjälp att sprida informationen om Vecka 6 så att fler ansluter sig och skriver om sex och relationer.

  Tack för att jag fick störa en stund så här på kvällningen!
  Hälsningar Erika (och Klara), nya Vecka 6-duon.
  PS, Om ni skriver ett inlägg på givet tema, glöm inte att kommentera på http://vecka6.blogspot.se

  Svara

Skriv en kommentar!