Dagens bild: Kukar (120510)

Om man som jag gillar den här typen av bilder rekommenderar jag varmt ett besök på bloggen SwedishTeen.


Hm, undrar hur det känns ollon mot ollon… jag har ingen penisavund, dock en penisnyfikenhet.

Läs även dessa inlägg:

6 reaktion på “Dagens bild: Kukar (120510)

  1. Secretessa

   Det är spännande att prova saker… även om man kanske inte fastnar för det så ger det mycket att åtminstone ha testat. Jag skulle tycka det var mysigt att få vara med om två män som utforskar varandra. Har varit med om det lite men skulle gärna få vara med om mer.

   Svara
 1. SWEETIE

  Supersexigt!!! Jag skulle vilja testa att ta två kukar vaginalt… och suga två samtidigt…Ha båda i munnen ihop.. Tanken att kukarna snuddar vid varandra då är grymt upphetsande..

  Svara

Skriv en kommentar!