Att skapa min egen njutning

Mitt eget bidrag till läsarutmaningen:

Schersminens doft fyller det lilla arbetsrummet. Fönstret står öppet och utifrån kommer ljuden av staden i lat sommar. Slamret från några som äter middag på balkongen. Några barn som stojande cyklar förbi. Busken skapar en grön vägg och dess starka doft ger en känsla av dröm.

Jag klickar mig runt på hemsidor, läser några artiklar på Aftonbladet och går in på deras chat. Jag fnissar över hur mycket snusk som döljer sig bakom anonyma nick. Ännu, 2002, inte helt less på det opersonliga.

Kroppen är lika slö som dagen, men också en rastlöshet som jag knappt känner igen. Kåthet. Det var länge sen jag hade sex med någon och ännu längre sen som jag kände behovet av att ha sex. I tanken svär jag över att p-pillren har dövat lusten.

Ett sökfönster på Yahoo. Jag skriver in orden erotisk novell och trycker enter. Bland resultaten på skärmen finns Cirkus Eros. Det känns lite generande och förbjudet att se bilderna av de nakna kropparna. De ger en upplevelse av välbehag men ingen ro. Bilderna smeker inte den inre själsliga kroppen. Orden är lättare ta till sig.

Medan jag läser novell efter novell smyger jag ned handen i trosorna och smeker. Det känns ovant, litet skamset. Sakta blir handen kladdig och fittan fylls med dunkande blod. Kroppen börjar sakta skälva, jag har inte riktigt lärt mig acceptera att den gör det när jag får orgasm, men jag låter det ske. Jag släpper kåtheten fri och frisläppt skakar den mig. Jag har äntligen vid 25 hittat mina egna orgasmer, de jag själv kan skapa.


Mitt sexuella liv är fullt av utveckling för att jag tillåter mig det. Jag valde det här tillfället för det är en skiljelinje i mitt liv. Jag hade bra sex före och har haft tillfällen av dåligt sex efter, men den kvällen var första gången jag kan minnas att jag tog aktivt ansvar för min egen njutning.

Jag slutade se sex som något jag har och började betona att det är något jag gör. Tillsammans eller ensam. Det skulle ta många år till före jag slutade se orgasmer som något som ”drabbade” (bara skedde) och som något jag skapar, men det var ett första steg ditåt.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!