Amatörbilder: ”Anna Nonym”

Signaturen ”Anna Nonym” skickade in fem bilder på sig själv. Hon berättar att hon vill dela med sig av dem som ett slags minne över hur hon såg ut innan hon fick cancer i båda brösten. Det är tråkigt med cancer i bröst, men visst kan vi alla njuta av dessa bilder? Kanske vågar Anna skicka in bilder på hur brösten ser ut idag, för det är bilder vi sällan får se. Att leva skapar märken på kroppen – jag själv har gott om märken i form av ärr, bristningar och skador. Jag bär dessa som en del av mig, och jag vill inte dö utan att ha fått märken på kroppen.

Därför säger jag till Anna, var inte blyg eller rädd, skäms inte för det som dina bröst råkade ut för! Även om du kanske inte tycker att dina bröst är lika fina som innan så är det fortfarande dina bröst och jag tror att de fortfarande är lika vackra, bara på ett annat sätt!

Läs även dessa inlägg:

En reaktion på “Amatörbilder: ”Anna Nonym”

  1. Blanka Blad

    Tack! Fina bilder. Jag gillar hur vattendropparna framträder på bilderna.

    Jag instämmer med Klumpe, en kropp är vacker när dess livshistoria syns, speciellt märken som berättar att vi överlevt, och om du vill dela med dig publicerar vi gärna fler bilder av dig.

    Svara

Skriv en kommentar!