Vi har sex!

Den senaste veckan-plus har jag spenderat ihop med Blanka. Först hos henne och Niva, sen följde hon med mig hem och just nu ligger hon i soffan och tar det lugnt. Vi noterade igår kväll att väldigt många sexbloggar rapporterar rätt friskt om hur de har sex, till synes efter varje gång de har sex. Det är rapporter om saker som sugits, blivit knullade, slickade, etc. Vi skriver sällan sånt. Vi skriver sällan snaskiga inlägg om hur kukar glider in i nyrakade våta fittor, inlägg fyllda med stön och stånk och annat sexuellt.

Orsaken till det är väldigt enkel: Vi är upptagna med att ha sex snarare än att skriva om det.

Det är den gamla sexbloggsparadoxen som jag har nämnt av och till under åren som jag skrivit den här bloggen. När jag är upptagen med att ha sex, försvinner mitt intresse att skriva om det och vice versa. Jag och Blanka har haft massor med skönt sex den senaste tiden, men vi känner väldigt lite intresse att rapportera att vi haft det. Det är sex, det är skönt. Dessutom, om vi skulle skriva ett inlägg om vilken sorts sex vi haft varje gång vi haft det – då skulle vi inte ha tid att ha sex, utan vara fullt upptagna med att skriva om det istället.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!