Vi flyttar!

Under April månad kommer den här bloggen att byta webhotell. Oroa er inte, adressen blir densamma men allt innehåll ska hällas över från en plats till en annan, och därför kan det ibland bli mindre driftstörningar och avbrott under April. Därför, om det inte går att komma åt den här bloggen, ta det lugnt och ha lite sex istället – vi finns kvar efteråt!

En del av er har kanske märkt att bloggen under perioder gått väldigt trögt, några har inte kunnat besöka bloggen alls och det beror på att vi kapacitetsmässigt vuxit ur det webhotell vi bott på sedan 2008. Därför var det dags att hitta en ny lösning som både fungerade ekonomiskt men även utrymmes- och prestandamässigt. Detta har visat sig förvånansvärt knepigt då de flesta större (såväl som mindre) webhotell är löjligt konservativa och inte tillåter sidor med ”erotiskt innehåll” utan rent generellt uppför sig enormt reaktionärt. Tråkig inställning tycker vi som är sexpositiva och allmänt liberala i vår syn på relationer, kärlek, sex och samlevnad.

Men vi har lokaliserat ett hotell och som sagt, under April kommer vi att flytta klumpesnusk.se dit!

Om du också är lust/sexbloggare och är i behov av ett webhotell som är liberalt inställt till ”erotiskt innehåll” och som inte ser det som sin sak att lägga sig i vad som publiceras på det utrymme man hyr, hör av er till Klumpesnusk.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!