Policy kring amatörbilder

Vi älskar inskickade amatörbilder, det gör vi. Det är jätteroligt att läsare vill dela med sig av sina kroppar, sitt sexliv eller vad annat skönt man nu vill visa upp. Vi är oerhört glada och tacksamma för allt som skickas in, och det känns bra att vi kan visa helt vanliga människor.

För att underlätta och undvika missförstånd vill vi därför klargöra en del saker.

1. Vi publicerar inte automatiskt alla bilder vi får in. Vi publicerar de flesta, men vi reserverar rätten att neka bilder som vi t.ex. tror är stulna, som är av väldigt dålig kvalité eller som är pyttesmå i format och storlek – eller någon annan individuellt bedömd orsak.

2. Över 18 år om bilden innehåller sex eller naket. Vi har en liberal syn på ålder och sexualitet, men om vi publicerar bilder på minderåriga kan det innebära juridiska problem för både oss och den som skickar in dem om det visar sig att människan/människorna på bilden är minderåriga. Därför är det 18-årsgräns på inskickade bilder.

3. Om du skickar in en bild, hitta på en pseudonym/namn som den ska publiceras under. Vi behöver också uttryckligen att det står att det är okej att publicera, annars kommer vi att tolka inskickade mail som att det är ”för våra ögon endast” och inte publicera bilden/bilderna.

4. Det här är inte en kontakt-annons. Vi förmedlar inte epost-adresser för kontakt, och inte heller är inskickade amatörbilder avsedda att användas som sådant. Amatörbilderna är för att dela med sig av sexiga saker eller ge utlopp för sin exhibitionism. Inte för att få kontakter.

5. Vi litar på dig. Om du har skrivit ett uttryckligt godkännande för publicering av bilden i ditt mail kommer vi inte att dubbelkolla detta innan publicering. Vi meddelar inte heller när bilden blir publicerad, utan det kan ske lite olika beroende på hur mycket annat som väntar i form av inlägg och bilder.

6. Var helt säker! Mer än en gång har det hänt att vi fått inskickade bilder och sedan i sista sekunden har personen ångrat sig. Är du det minsta osäker, tänk igenom eventuella följder innan du skickar bilden – det blir mindre strul för både dig och för oss på det viset. Vi ser därför helst att man är säker på att man vill dela med sig av bilden eftersom vi pga våra resor, arbeten och privatliv inte kan garantera att vi hinner läsa ditt mail innan eventuell publicering.

Vill man skicka in amatörbilder är det smidigast via epost. Skriv ett mail till Klumpesnusk eller till Blanka med din bild/dina bilder! Sköt om er och ha det roligt!

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!