Ni har väl inte missat vår läsarutmaning?!

Vår läsarutmaning pågår till 22 april! Skriv om något lustfyllt sexuellt som utvecklat dig som person eller utvecklade ditt sexuella liv. Den första publicerade var 35 åring från Stockholm som beskrev hur det känns att få utlösning i sin flickvän och han berättade om både första och andra gången, den kan du läsa här.

En av bidragen kommer premieras med en gåva från Intimera.

Delta du också! Fler bidrag kommer publiceras under veckan.

Jag längtar mig tokig efter Klumpe, en del gånger är det tokigt svårt att vara ifrån honom. Som idag… Idag skulle jag velat ligga på en strand med kroppen nära hans. Leka, gosa och smeka de där punkterna som ger sensuella rysningar. Vi vet rätt väl var några av den andras sitter numera.

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Ni har väl inte missat vår läsarutmaning?!

Skriv en kommentar!