Mmm… våga släppa loss

Jag gillar den här bilden för alla lustfyllda tankar den skapar i mig. Eller snarare i Klumpe. En av de saker jag älskar med sex är att få utmana gränserna för mig själv och den andra. Att finna de där kärnorna av lust som vi tränger bort för att de inte passar sig. Underkläder var en sån jag fann hos Klumpe, till min gläjde för jag gillar att sätta på mig stay-ups och gördel, gärna troslöst. Något tidigare sexpartners varit ljumma kring.

Till min skräckblandade förtjustning är Klumpes smak annorlunda från min egen och det utmanar i sin tur mina gränser. En nätstrumpa står på vår önskelista just nu, att klä mig i den. Låta mina former omslutas av nätet. Känna hans händer som smeker brösten och pillar genom nätet… tanken får det att pirra i mig. Samtidigt sitter mitt gamla kroppsförakt och viskar; Tjock, fet och ful.

Jag ser framemot att knulla den rösten tyst! Glöm inte vår läsarutmaning om att utveckla sig sexuellt!

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Mmm… våga släppa loss

  1. Porrtrollet

    Ack den där rösten som viskar föraktande saker känner jag väl igen. Men jag ska ta ditt råd till mitt hjärta och knulla den tyst!

    Svara

Skriv en kommentar!