Läsarutmaningen: Sista chansen att delta

Ikväll vid midnatt är sista chansen skicka in ett inlägg om du vill ha chansen att bli premierad av Intimera och oss genom att delta i vår läsarutmaning.

Delta genom att skriva en text om något du gjorde som du kände utvecklade dig. Kanske testade du att bli fylld av händer?

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Läsarutmaningen: Sista chansen att delta

 1. Titti

  Det var en av de äckligaste bilderna jag sett i denna blogg. Det lär dröja innan jag klickar in mig här igen. Vidrigt!

  Svara
  1. Blanka Blad

   Det var tråkigt att du reagerar så på bilden. Också synd att du inte utvecklar vad du tycker är äckligt och vidrigt med den, då det är starka ord.

   Leka med händer är, när det görs rätt, en härlig upplevelse. Jag var emot det till att börja med och hade turen att min sexpartner vid den tiden glömde av det för det är en av de där upplevelserna som jag funderat över om jag ska skriva om själv på temat utveckling.

   Jag tycker också det är intressant att den reaktionen kommer till ett inlägg om utveckling. Det kanske inte är svårt gissa att min baktanke är att det utvecklar att läsa om andras utveckling. Det gäller även det man hoppar till inför.

   Svara
 2. Secretessa

  Jag har svårt att se vad som skulle vara äckligt och vidrigt med bilden. Jag har lekt med händer, både blivit lekt med och lekt med andra och jag vill verkligen inte att någon ska kalla mig äcklig. Nästa gång kanske du skulle fundera lite på vad det är som får dig att reagera så starkt, Titti.

  Svara

Skriv en kommentar!