Läsarutmaningen: Dela gränslöst

Blanka blad har glädjen att få ge er den första texten i vår läsarutmaning:

Jag hade aldrig kommit i någon annan människa. Visst, jag hade kommit i en kondom inne i en annan människa ett par gånger, men det var så längesedan att det inte räknas. I princip alltid när jag har knullat har jag dragit mig ur och sprutat utanför, på skinkorna eller på brösten.

Men en dag ändrades detta. En dag fick jag en ny erfarenhet. Jag och min flickvän hade bestämt oss för att försöka skaffa barn. Så för första gången någonsin skulle jag få orgasm inne i en annan människa, utan kondom. Just denna första gång gick det dock inte så bra. Jag fick rampfeber, snoppen slaknade och jag var tvungen att dra mig ur och runka upp den till orgasm själv.

Andra gången gick det dock bättre. Andra gången hade jag nog mitt livs bästa sexuella upplevelse hittills. Jag kom långt inne i min flickvän och det var en sådan där gång när sperman aldrig ville ta slut. Jag sprutade och sprutade och tömde mig helt. Sedan slängde jag mig i sängen bredvid min flickvän med ett fånigt leende och pustade ut. För att sedan genast rulla över och titta fascinerat på hur sperman långsamt rann ut ur hennes slida. Min flickvän var nästan lika intresserad, då det var första gången någon hade kommit i henne utan kondom.

Det enda smolket i bägaren var att min flickvän inte kunde känna att jag kom, något jag hade sett framemot. Nåja, det kommer säkert i framtiden.

/35-åringen från Stockholm

Läs även dessa inlägg:

4 tankar kring ”Läsarutmaningen: Dela gränslöst

  1. Nessie

    åh vad fint skrivet!! tack att du delade med dig av denna fina upplevelse!

    skönt och se killar som kan erkänna att de slaknar. uppfriskande ärligt!

    Svara

Skriv en kommentar!