Läsarutmaning: En hederlig olycka i njutningens rus

Jag uppskattar att både män och kvinnor velat delta i läsarutmaningen. MV bjuder in oss till sitt sovrum:

Det var en dag som alla andra. Solen stod högt på himlen och tunna strålar letade sig in i vårt sovrum. Vår lilla dotter hade precis somnat efter sin lunch och vi låg båda på sängen och vilade. Jag kände direkt att det fanns en spänning i luften, jag kände hur hennes blick trängde djupt, djupt in i mig. Vi rörde oss närmare varandra, höll om varandra. Trots lager av kläder så kände jag värmen från hennes kropp. Mjuka läppar möttes, tungor spelade, andetag flämtades.

Vi smekte av varandra kläderna, betraktade varandras nakenhet. Det är häpnadsväckande att naken hud, avsaknad av kläder, kan vara så upphetsande. Jag kände hennes hud mot min, varm och mjuk. Jag kändes hur hennes händer rörde sig över min kropp, hur hon drog sina fingrar längs mina revben, ritade osynliga linjer längs min ryggrad. Hennes hjärta dunkade hårt mot mitt bröst.

Vi ramlade ner i sängen, invirade i varandras kroppar. Jag kände hennes väta mot min kropp, hon kände min styvhet mot sin kropp. Ivriga händer som smekte, lekte, utforskade. Munnar och tungor som kysste, slickade, utforskade. Det var hundra procent känsla, det fanns ingen tanke, eftertänksamhet, tvekan. Det var som aldrig förr.

Jag trängde in i henne, eller så var det hon som gled ner över mig, det var svårt att säga. Det kändes som att vi var två kroppar, men en och samma tanke. Det fanns inget fummel, inget gnissel, inga outtalade frågetecken. Det var bara stön i stereo, två kroppar i njutning.

Vi låg tätt inslingrade, mina händer var på hennes rumpa. Mina händer rörde sig per automatik. Jag smekte hennes spända skinkor, mina fingrar letade sig inåt. Utan att ens förstå vad som hade skett så var mitt finger inne i henne, bakvägen. Jag kände hur hennes inre grep om mig, jag kände hennes heta andning och flås mot min nakna hud.

I en mikrosekund så stod allting still, jag visste inte vad jag skulle tänka eller göra. Jag visste inte om det var okej, vi hade aldrig diskuterat det här. Jag var ute på helt okänd mark. Jag visste inte om jag skulle be om ursäkt, avbryta allting eller fortsätta. Som tur var så varade allting bara i en mikrosekund.

Det verkade som att i hennes mikrosekund så hade hon tagit ett beslut. Hon rörde sig emot mig, gjorde så mitt finger gled längre in. Jag förstod att det här var okej, att vi skulle fortsätta. Under resten av vår fantastiska stund tillsammans så smekte mitt finger henne bakvägen.

Det här var startskottet på ett långt samtal, ett samtal vi borde haft långt innan. Ett samtal med frågor som ”Vad fantiserar du om?”, ”Vad tycker du är skönt?” och ”Vad skulle du vilja prova?”. Ett samtal som lett till många underbara stunder tillsammans.

Startskottet på vår sexuella utveckling var inget annat än en hederlig olycka i njutningens rus, men det som gjorde att vi senare utvecklades sexuell var en öppenhet inför varandra, en vilja att mötas utan fördomar och ett långt samtal med öppna ögon och öron.

Läs även dessa inlägg:

9 tankar kring ”Läsarutmaning: En hederlig olycka i njutningens rus

 1. Karl

  önskar min tjej ville leka med min rumpa mer. hon vill inte ens smeka den utanpå….jag vill tillomed prova att hon använder dildo där men vågar inte fråga:S.

  Svara
   1. Karl

    typ att hon oftast inte vill. de gånger hon vill är oftast direkt efter jag fått henne att komma.

    Svara
    1. Blanka Blad Inläggsförfattare

     Har du talat med henne om det vid andra tillfällen än vid förspel och sex? ”inte vill” är ett svårt svar att få för det säger ju ingenting samtidigt som man är ”elak” om man pressar på med flera ”varför?”. Om jag fick bestämma skulle ”vill inte” utan vidare förklaring vara bannlysta i sexsamtal. Å andra sidan kan man vid just samtal om analsex få höra ”det finns ingen njutning i det”. Ovilja är bättre än oförståelse.

     Skulle hon vara okej med att du leker med din rumpa tillsammans med henne? Vad tycker hon om att du rör hennes rumpa?

     Jag gissar att det är avföring hon ogillar tanken på, mot det finns ju flera ”skydd”. Duscha, gå på toa, tvätta ur vilket dock torkar ut det slem som finns, handskar och leksak. För mig fanns också en rädsla, analsex verkar svårt och jag tänkte att det skulle kräva ton av kunskap. Att se, framför allt Niva, andra leka med sig själva gav mig en bild av att det inte var äckligt och inte heller svårt. Det var en tröskel för mig som tjej att ta mig över att vara den aktiva. Vi tjejer är vana vid att ge mer än ta och vid analsex på killen vänder man på det vilket kan kännas ovant.

     Svara
    2. Blanka Blad Inläggsförfattare

     Mitt förslag för analsex är:
     Skaffa plasthandskar i bådas storlek som finns bl.a. på apotek, kondomer för att trä på leksakerna, glidmedel och analdusch . På Intimera får du 10% rabatt på hela ordern, oavsett hur mycket du köper, om du anger rabattkoden ”klumpesnusk” när du lägger en order. Jag har aldrig själv använt analdusch så där kan jag inte ge fler råd än att jag vet människor använder såna. (Glöm inte köpa rengöringsmedel till leksakerna!)

     Skaffa en dildo – mitt förslag är Liquorice dip eller Icicles #8. Det första är ett set med tre, där den stora ser svårtagen ut och kan skapa lite fniss medan den lilla är söt. Om det är rädsla att göra fel som skapar oviljan tror jag de flesta kan tänka sig föra in den senare. Icicles #8 har blivit min egen favorit som analsexleksak, den kommer fram även när jag onanerar. Den är vacker att se på och med kondom över den så kan den kanske bli en present till er båda. (Upprepar, ni har 10% rabatt på hela ordern om ni anger Klumpesnusk i kassan)

     Än så länge har du skaffat dig saker som gör att du kan ha det skönt när du onanerar så hit behöver du inte blanda in din tjej i samtal, men nästa steg är att fråga om hon kan tänka sig vara med när DU leker med din rumpa.

     Om hon kan det, gör en date av det. En god middag. jag är inte förespråkare av vin men om ni dricker det tänker jag att det är bra om du avstår så att du har full närvaro i vad som händer och kan uppfatta om det känns jobbigt för henne. Hon kanske blir lättsam av vinet.

     Ta en dusch tillsammans och hångla medan ni rengör varandra och rengör rumpan så att det märks.

     Tänd ljus i sängkammaren. Ha sakerna tillgängliga. Jag gillar se dem, men jag vet inte om det kanske skulle kännas som ett krav på henne. Ha förspel som ni brukar, ge henne en orgasm eftersom du vet att det är då hon är minst ovillig och be henne vara nära dig med kyssar och smek medan du leker med handskpåklädda händer och kondomöverdragen.

     Förhoppningsvis är det något hon kommer vilja göra om eller göra med din kropp.

     Svara
     1. Karl

      okej tack för tipsen:) npgra gånger så har jag smekt henne utanpå därbak under sex, men vet inte om hon låter mig göra det för att hon tycker om det eller för att hon vet att jag blir kåt av att pilla där:P. först när jag försöker stoppa in fingret så ber hon mig sluta.

      Svara
      1. Blanka Blad Inläggsförfattare

       Oj, du vet så lite. Ni skulle behöva börja att tala med varandra. Bäst är nog att du prioriterar sånt före du följer mina råd så att inte ett leksaksinköp till dig själv blir en stor sak.

       Svara
 2. Elin S.

  Min spontana åsikt när jag läser dialogen ovan är både glädje över Blankas kloka tankar och en fundering över vår rädsla(?) för avföring/bajs/skit (välj det ord som du som läsare föredrar). Vi lär oss tidigt i vår barndom vad som ska framkalla äckel och bajs ligger högt på äckel-topplistan. Som pedagog fick jag den grannlaga uppgiften att förklara att djurbajs är nödvändigt för att gräs och grönsaker ska växa bra – och att om en ko äter gräs så kommer gräsresterna ut i andra änden… Luktar blä, men gör nytta. Som morsa (och sen som förskolepersonal) blev det närapå ett mantra: ”bröstmjölk/potatis in & skit ut.” Lukt, färg och konsistens liksom inbjuder till obehag. Och förnuftet hade föga att sätta emot känslorna – jag var paniskt rädd för att dåvarande sambon på något sätt skulle ”missa” och hamna i fel kroppsöppning.
  Varför denna rädsla? Och hur kunde nyfikenheten en dag till slut vinna över rädslan? (En upplevelse som öppnade dörren till en dittills okänd njutning.) Det finns mycket att fundera över…

  Svara
 3. Pingback: Att ge råd som inte passar alla « Klumpesnusk

Skriv en kommentar!