Läsarutmaning: Att utveckla sin sexualitet

Äntligen, jag har varit som ett barn på julafton ända sen Intimera la undan det jag vill premiera en läsare med.

Sex är inte allt i livet, men sexuella upplevelser ska inte underskattas. Det finns ingen speciell ålder då man är klar med sin utveckling, lika lite sexuellt som i någon annan del av sitt liv. Att våga sig utanför det område man känner sig bekväm med kan ge helt nya perspektiv, även på andra delar av livet. På Familjeliv översvämmas en diskussion där det efterfrågas vad man kan göra om man vill utvecklas sexuellt (uttrryckt ”han vill pröva nytt”) av negativa diskussioner.

Så, jag hoppas att ni läsare kan tänka er hjälpa till i det här med lite positiva konkreta förslag. Alla välkomnas att beskriva en sexuell händelse som var utvecklande för dig. Oavsett om du känner dig erfaren eller inte så skriv något du gjort sexuellt, ensam eller med partner/s, som stärkte dig. Kanske ditt sätt att beskriva missionären är vad som kan ge utveckling. Så inga gränser i vad man vill skriva om.

Vi kommer bland de inskickade gästinläggen välja ut ett som vi och Intimera vill premiera med Monogamy, ett spel som ger dig nya lekfulla uppslag.

Anvisning:
Vi ser helst att inskickade gästinlägg bör vara mer än 100 ord långt. Det viktiga är dock att du har något du vill säga. De texter som kan premieras är de som vi anser är möjliga att publicera oavsett om de publiceras eller ej. Jag kommer inte att bry mig om stavfel eller grammatiska fel.

Maila till: blankasidor@gmail.com

Maila senast 22 april 2012.
* Nyskrivet inlägg och
* önskat smeknamn vi publicerar under
* ev. adress till din blogg om du vill att vi lägger en länk dit
* ditt namn och adress utifall du blir utvald (publiceras inte)

Använd gärna kommentatorsfältet nedan att ge varandra inspiration och stöd i skrivandet. Och sno ingen annans text, jag är grym på att googla.

Lycka till!

Läs även dessa inlägg:

3 tankar kring ”Läsarutmaning: Att utveckla sin sexualitet

  1. Pingback: Beskriv din lustfylldaste upplevelse « Klumpesnusk

  2. Pingback: Läsarutmaning: Brevet till ”the one” « Klumpesnusk

  3. Pingback: Vad ska jag välja? « Klumpesnusk

Skriv en kommentar!