Hon är orörd

Trots att det emellanåt blossar upp rykten om att jag bara gillar mulliga kvinnor så är verkligheten den att jag tycker nästan alla sorters kvinnor är attraktiva. Jag har svårt att generalisera kring mina attraktioner hos kvinnor, då min attraktion sällan är enkel att sammanställa i antingen-eller termer som mullig/tunn, kort/lång eller liknande. Jag attraheras av väldigt mycket, och jag har ingen tydlig ”typ” som funkar för mig. Jag kan inte säga att jag väljer bort en viss typ av kvinnor baserat på snäva saker som dennes utseende, då min attraktion kan tändas till av alla möjliga faktorer och hundratals (kanske tusentals) enormt subtila kombinationer av dessa.

En sak som jag attraheras av är den där råa naturligheten som jag nämnt flera gånger tidigare. Jag gillar när kvinnor fotograferas och porträtteras på ett ”rått” sätt. Inte rått som i våldsamt, men rått som i opolerat. Utan smink, utan efterbearbetning. Med alla små skavanker och rynkor intakta. Det är detaljer, och det är detaljer som skapar attraktion och sexualitet anser jag. När en bild har blivit alltför fixad med och putsad på i efterhand blir jag uttråkad även om kvinnan i bilden kan motsvara min attraktion.

Nedan är en attraktiv bild på en attraktiv kvinna. Jag tycker hon är vacker, men speciellt uppskattar jag att fotot ser ut att vara väldigt naket – i dubbel bemärkelse. Hon har lite smink, men inte så att det stör. Kroppen syns full med fullständigt normala små imperfektioner. Märken och rynkor, knottrig hud. Sånt som får en människa att se levande ut. Hade det här varit en bild som publicerats i nån av skvallerblaskorna hade hennes kropp blivit hårt retuscherad och utslätad. Hon hade fått dockhud, hennes höfter och rumpa hade skalats av, bröstvårtorna hade retuscherats så att de blev ”perfekta” och rent allmänt hade man pressat allt liv och mänsklighet ur bilden på samma sätt som Hulken pressar saften ur en citron.

Tack och lov har detta inte skett med denna bild.


(Källa: ”Rose_X New 1”)

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Hon är orörd

  1. Mr.T

    Jadu Klumpe,
    Jag tror att vi har i mångt om mycket samma inställning (smak) när det gäller kvinnor. Jag skulle förövrigt inte heller tacka nej till en svängom med damen på bilden 🙂

    Svara

Skriv en kommentar!