8 tankar kring ”Heidi Klum är inte naken

 1. Klumpesnusk Inläggsförfattare

  För att kommentera mitt eget inlägg så tycker jag Heidi är lika ”naken” som en Mcdonalds-sallad är ”nyttig”.

  Svara
 2. Missne

  Näe, nu kommer samma sak igen! (Och jag blir lika irriterad!) Vad sjutton har hennes stolthet över sin kropp att göra med att vilja visa varenda kroppsdel inför hela världen?

  Hon kan vara precis hur stolt hon vill över sina bröst och vilka andra delar som helst utan att det på något sätt behöver göra dessa delar till världens egendom.

  DETTA är en tråkig inställning! Usch.

  Svara
  1. Klumpesnusk Inläggsförfattare

   Jag tvingar henne inte att posera naken, och hon har valt det själv gissar jag. Det jag reagerar över är att det kallas ”naken” när hon skyler alla ”viktiga” delar. Det är i mina ögon lite som att posera iförd en bikini och sedan kalla det naken.

   Det förstärker bara nakenskräcken som finns i vårat samhälle att även när man är ”naken” så måste vissa kroppsdelar gömmas undan – det är vad jag reagerar på.

   Svara
   1. Missne

    ”Hade hon faktiskt varit stolt över sin kropp hade hon inte skylt musen och tuttarna.” – det är vad JAG reagerar på. Det har absolut ingenting med diskussioner kring nakenhet i allmänhet, det är en anklagan att om hon vore stolt – PÅ RIKTIGT – så hade hon velat visa upp varenda intim del av sin kropp för hela världen.

    Svara
    1. Klumpesnusk Inläggsförfattare

     Du tolkar mina ord annorlunda än vad jag själv gör. Men det är okej. Jag avsåg dock inte att det fanns nån skillnad mellan äkta/falsk stolthet, det jag reagerade på med hennes bilder var just att hon är naken men ändå döljer vissa delar av den.

     Svara
 3. Tess

  Håller helt med Missne här.
  Riktigt tråkig inställning kring detta med nakenhet. Hade jag velat bli fotad naken så hade jag förmodligen inte ”fläkt med fittan” och spretat med benen åt alla håll och kanter och tryck upp tuttarna i ansiktet på folk som skulle läsa tidningen. Någon form av estetik och tänk ska det väl ändå vara kring en nakenbild. Anser jag.
  Vet inte om det är bara jag men jag tycker att bloggen har blivit väldigt ”anti-allt” och bitter på något vis?
  Följer den tyvärr inte lika mycket som förr i alla fall..

  Svara
  1. Klumpesnusk Inläggsförfattare

   Ingenstans menade jag att man måste fläka upp fittan eller trycka upp tuttarna i ansiktet på någon för att det ska anses vara en nakenbild. Det texten handlade om var att jag tyckte det var märkligt att man får visa upp hela sin kropp, men att vissa kroppsdelar fortfarande anses vara såna som måste döljas.

   Jag har tagit bort min inläggstext. Jag orkar inte förklara samma saker om igen, och uppenbarligen missade jag måltavlan med mina ord den här gången. Kanske var jag för sarkastisk när jag skrev den, kanske var jag för upprörd. Jag vet inte.

   Svara
 4. Roger

  Tycker inte alls att det är märkligt att någon vill dölja någon del av sin (nästan) nakna kropp.
  Jag håller nog med de föregående talarna. Kändes lite för mycket pekpinnar i ditt inlägg, OAVSETT vad du egentligen menade.

  Svara

Skriv en kommentar!