Flyttstöket verkar avklarat!

Hej! Under dagen har ni kanske lagt märke till att det inte varit en typisk blogg här, utan istället har ni nog sett en lite brysk skylt som informerat om att vi flyttar. Det stämmer, under dagen har de tekniska killarna ordnat och fixat så att denna bloggen flyttat till sitt nya webhotell. Nu verkar allt vara klart och vi kan alla njuta av en blogg som bor med större resurser, bättre kapacitet och snabbare hamstrar som springer i datorhjulen. Skönt!

Det kan hända att en del läsare under kvällen och natten kanske inte når fram, men det är mest för att det ibland kan ta ett tag för alla ändringar att rinna ner genom systemen, men det är tydligen normalt. Bara ta det lugnt, slappna av. Vi finns kvar.

När vi nu har en ny och snabbare plattform kan jag och Blanka börja implementera alla de förändringar, förbättringar och nya projekt som vi drömt ihop. Väl mött!

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Flyttstöket verkar avklarat!

  1. Blanka Blad

    Fy, nu kan jag ju inte skriva ett långt inlägg om alla bits jag burit under dagen och hur tunga alla Kn i den här bloggen är och hur dålig min humor är.

    Svara

Skriv en kommentar!