Dusch och dominans

Du tittar på henne. Sminket, håret lagt noggrant och kroppen klädd i åtsittande underkläder som framhäver hennes former. Hennes blick börjar bli dimmig och du kan se att sättet du tar på hennes kropp får henne att sakta släppa taget och sjunka nedåt i undergivenhet.

Du tar ett stadigt grepp om hennes armar. Din håriga arm kring hennes midja, den glider mot korslettens glatta yta. Hennes kropp trycks mot din nakna. Du reser dig och hon lyfts med dig. Hon följer dig lydigt in i badrummet. Hårdhänt och kåt trycker du ned henne på badrumsgolvet. Hon ställer sig på knä och du kräver att hon öppnar munnen så att du kan lägga din styva kuk mot hennes tunga. Hennes läppar sluts kring roten och du kan se att den fyller hennes mun. Medan du slår på duschen suger hon duktigt på kuken som nu bultar av upphetsning.

Vattnet sköljer ned över hennes ansikte. Du är inte varsam som vanligt utan låter strålarna träffa ansiktet obarmhärtigt. Hon frustar till när hon får vatten i näsan och försöker dra sig undan, men du trycker lätt hennes huvud tillbaka mot kukroten. Håret blir stripigt av vattnet när frisyren tyngs av vatten och sminket börjar rinna. Mascaran blir till svarta ränder utmed hennes kinder. Du knullar hennes mun och sträcker dig efter badsvampen. Munstycket sätter du tillbaka i hållaren och vattnet värmer er.

Hon suger girigt på kuken medan du ömsint tar bort resterna av sminket. Varsamt torkar du bort pandaögonen som blivit när vattnet smetat ut det. Du drar ut kuken ur hennes mun och hon tittar bedjande upp dig för att få smaka mer av din styva mandom. Du tillåter henne att suga en stund till. Fingrarna letar sig in i hennes långa blöta håret, nu fritt från hårspray, och du tar ett grepp så att du kan knulla hennes mjuka inbjudande mun.

När du är nöjd för stunden lyfter du henne i armarna. Du drar av henne den våta bodyn och smeker hennes bröst, kramar om den mjuka magen, njuter av dess vita runda former. Händerna utforskar, smeker och kramar. Din hand smeker hennes venusberg och fingrarna letar sig in i hennes varma fitta. Din fria arm ligger kring hennes hals i ett bestämt grepp. Hennes skinkor trycker mot din hårda vibrerande kuk.

Du sträcker henne upp så att hon står rak, armarna runt henne. Den ena trycker mot hennes stora, mjuka bröst och hon stönar när du nyper bröstvårtan. Hon smeker sin kropp mot din. Hennes andetag blir tyngre ju hårdare du kniper om bröstvårtorna. Hårt och bestämt, men ändå ömsint och uppskattande.

Du tar hennes långa hår och snurrar det ett halvt varv kring handen. Med den andra drar du hårt ned i bröstvårtan så att hon går ned på knä igen. Kuken pressas in djupt i hennes mun när du trycker hennes ansiktet mot skrevet. Du släpper tankarna på om det kan tänkas vara obehagligt för henne utan trycker på så att det känns skönt för dig. Ollonet nuddar hennes svalg före du drar ut kuken, hon rör sig efter. Hon vill ha mer, så du trycker in kuken igen. Ner mot svalget i hennes hungriga mun. Läpparna slutna kring kuken, du drar hennes huvud bort från den och hennes läppar söker efter den. Du låter kåtheten ta över, knullar henne med bestämda tag. Styr hennes huvud om och om igen mot ditt skrev. Ollonet rör sig vid svalget, om och om igen. Hon skakar till då och då när reflexen slår till, men du märker det knappt. Bara så mycket att du ser att hon inte mår dåligt av hur kuken knullar hennes mun.

Du släpper tanken att hon måste njuta av det. Det är i stunden irrelevant om hon njuter, även om du vet att hon gör det. Duschen strilar vatten över er, vattnet blandar sig med hennes tårar och hennes tjocka saliv.

Du drar dig ur och hon flämtar till av besvikelse att inte ha den styva kuken i munnen. Du runkar, först i sakta drag, medan hon ser upp på dig med stora blanka ögon. Spänningen ökar, du rör handen fortare och tar ett nytt grepp om hennes huvud. Du trycker henne mot ditt lår. Hennes tunga försöker nå kuken.

– Fy! Kåta kåta flicka, förmanar du henne. Du runkar tills du sprutar. Sperman rinner över hennes ansikte och blandar sig i hennes hår. Du lutar dig mot kaklet, låter kroppen lugna sig. Kylan mot pannan. Du smeker hennes hår medan kuken vilar mot hennes ansikte och du känner hur den mjuknar.

– Så nu är det din tur kåta kvinna. Du hjälper henne resa sig och lägger henne mot handfatet. Det kalla porslinet mot hennes bröst. Hennes ljusa kropp mot dess vithet. Du kramar om hennes skinkor. Hon savar längs med benet. Det rinner kåthet ur henne och du kan direkt smeka hennes fittas inre med tre fingrar. Du trycker med tummen mot hennes analrosett. Sakta drar du handen in och ur henne. Du ökar takten, trycker ned hennes nacke så att hon känner vem som bestämmer.

– Måste … kommer…, flämtar hon.
– Nej. Du följer mitt ord.

Du handknullar henne, fyra fingrar som glider in till knogarna, saviga kletiga fingrar som kommer ut ur henne.Hon vrider sig kåt under din hand och juckar emot. Hon försöker öka farten. Du tar tre långssam drag och hör hur hon frustrerat andas. Baken putar mot dig, det är tydligt att hon vill ha mer, vill ha mer. Nu knullar du henne snabbt och bestämt.

– Kom nu! uppmanar du henne. Det tar någon minut till, men sen känner du hur fittan krampar kring handen. Hon drar långa djupa andetag. In, in och in. En enda lång utandning tömmer henne på luft och hon sjunker utmattad mot porslinet. Du lyfter henne mot dig, lägger henne mot din håriga bröstkorg. Du stödjer henne och brer om henne handduken. Med en mindre handduk börjar du torka hennes blöta hår. Du kysser henne på pannan och håller henne nära din kropp. Du lutar dig mot väggen och ni står så länge. Med mjuka smekningar landar du henne.

Läs även dessa inlägg:

1 tanke kring ”Dusch och dominans

  1. Mimi

    Bästa jag läst på länge! Gissa om att jag blev totalt glansig om ögonen jag med 😉

    Svara

Skriv en kommentar!