Berusande doft och smak

Jag sitter ensam hemma i Blanka och Nivas lägenhet. Det är ingen fara, de lunchar med en av Nivas föräldrar och jag kände att det var redundant att jag deltog. Jag tar istället möjligheten att sitta i soffan under ett täcke, med min dator i knät och knattra lite på tangentbordet.

Just nu genomsyras mina tankar av Blankas smak och doft. Jag älskar att lägga kinden mot hennes venusberg och andas in djupt av den där fylliga könsdoften. Hon luktar lite som en blandning mellan orörd skogsmark och nåt exotiskt träslag, t.ex. mahogny eller ebenholtz. Att ligga där med kinden och sakta nojsa in ansiktet i hennes kön, det gör mig samtidigt lugn och trygg men även upprymd och fylld med en känsla av bubblande kolsyra.

Hennes smak är också underbar. Inte bara hur hennes sav och fitta smakar, men alla de smaker som jag får genom hennes fysik. Smaken av hennes tunga som virvlar runt i min mun, smaken av saliven som blandas och smaken av läpparna som skuttar runt glatt. Smaken av hennes hud när jag kysser, slickar, nafsar på henne. Den tjocka, krämiga och överväldigande erotiska smaken av hennes fitta och sav när jag ligger mellan hennes ben, känner hennes händer som smeker mitt huvud och trycker mig mot den kittlande busken.

Dofterna och smakerna som hennes kropp ger ifrån sig skapar hos mig en känsla av berusning och mild eufori. Det njuter jag oerhört av!

Läs även dessa inlägg:

2 tankar kring ”Berusande doft och smak

 1. Lisa

  Alltså, jag älskar den här texten. När en man går ner på mig har jag ofta svårt att slappna av. Först är det jätteskönt, sen tänker jag ”nu har det nog gått för lång tid, nu är han less”. För lång tid kan vara ett par minuter eller längre, beroende på vad jag tycker mig kunna läsa av för känslor hos honom. Jag vet, jag borde lägga ansvaret hos honom. Hans sexualitet, hans val att slicka eller inte… Jag jobbar på att släppa ansvaret för honom och istället ansvara för min egen njutning.

  Svara
  1. Secretessa

   Jag har också haft de tankarna ibland. Men jag brukar tänka att när jag suger kuk så gör jag det för att jag gillar det i första hand. Att det är trevligt att utforska den andra och då borde det ju vara lika trevligt för den andra att utforska mig.

   Men jag tycker också om Klumpes text för att den sätter ord på det här. Njutningen av att få utforska en annan människa.

   Svara

Skriv en kommentar!