Voyeur och deltagare

Under mitt senaste besök hos Blanka hade jag den ytterst speciella möjligheten att fotografera henne och Niva (the artist formerly known as Secundus i den här bloggen) tillsammans. Upprinningen till detta var när jag delade med mig mina tankar om hur man fotar en kuk. En solig förmiddag kände vi oss alla rätt avslappnade, och ingenting särskilt fanns på schemat. Detta i sin tur ledde till att kläderna föll av, och jag fick utlopp för mina voyeur-fäblesser och fotograferade Niva där han låg och tog det lugnt. Blanka kunde inte hålla händerna borta och det dröjde inte länge förrän hans enormt fotogeniska kuk växte till liv; hennes händer var definitivt inte nåt hinder där, tvärtom.

För många, många år sen när jag var nånstans i mitten av tonåren läste jag en artikel i en fototidning om hur en fotograf upplevde sig själv när han fotograferade älskande människor. Han sa att det var oerhört intimt, och det var en speciell känsla att fotografera dem. Man är både åskådare, och på sätt och vis även deltagare. Det är både att dokumentera kroppar, men också att dokumentera känslor och närhet – saker som är oerhört mycket svårare att få med på bild.

Ibland när vi har tresex känner jag mig lite utanför. Jag känner mig som nykomlingen, för Niva och Blanka har varit ihop i många år och har större erfarenheter än mig. Jag vet att de på intet sätt utesluter mig, jag blir bara lite för självmedveten och det kan ibland leda till att jag drar mig undan. Vi pratade om detta efter den här fotosessionen, och jag kände att jag fann en annan sorts avslappning om jag var åskådare i början.

Efter ett tag la jag dock kameran åt sidan och blev en deltagare, och avslappningen var stor. Det var nånting intimt med att först se henne smeka honom, fotografera det, njuta av att vara en voyeur. Det var sensuellt och oerhört erotiskt att observera hur hon tog hans kuk i munnen, sög den, smekte den och älskade den. Det var oerhört speciellt, och efter att jag lagt kameran åt sidan fortsatte intimiteten att växa hos mig och hos oss.

Jag har valt ut tre bilder som med allas godkännande kan visas här, och jag hoppas att ni uppskattar dem lika mycket som jag uppskattade att ta dem, och att lära mig lite mer om att fotografera människor och erotik. Nedan presenterar jag den första, de två andra kommer i senare inlägg.


(Blankas hand och Nivas kuk. Foto: Klumpesnusk)

Läs även dessa inlägg:

3 reaktion på “Voyeur och deltagare

Skriv en kommentar!