Var beredda!

Blanka har tänkt ut en väldigt intressant liten utmaning till er läsare. Varken hon eller jag vill kalla det för en tävling, då det inte går att göra en tävling på det tema som hon tänkt ut. Men vi kommer att belöna en av deltagarna med ett väldigt fint pris!

Den 2a April berättar vi vad det är för nåt. Håll ögonen öppna då!

En väldigt pixlad och förvrängd bild på vad vi kommer att belöna en lycklig deltagare med:

Läs även dessa inlägg:

5 reaktion på “Var beredda!

 1. Helge

  Jag tycker mig se en kamera i bakgrunden, och i förgrunden två händer som håller en bricka. Konstigt pris om jag har rätt, så min gissning är nog fel.

  Svara
  1. Klumpesnusk Inläggsförfattare

   Det hade varit en konstig sak att belöna någon med, men jag lovar – den riktiga belöningen är betydligt roligare 🙂

   Svara

Skriv en kommentar!