Recension: Luxe Renew

För dig som inte orkar läsa hela recensionen: Köp inte den här leksaken om du inte har en märklig fetisch som ger dig kickar när du slösar bort pengar på dåliga produkter.

Mer utförlig version: Jag och Blanka fick en Luxe Renew av Intimera att recensera. Vårat ex var dock rosa istället för lila, och under våran testperiod ådrog den sig det inte alltför smickrande smeknamnet ”Pink Flopp”. Varför den fick detta smeknamn redovisar vi nedan.

Det första som inte imponerade på oss var den tråkiga plastförpackningen. Sedan blev det inte bättre när den skulle testas. Efter att ha plockat ut den ur förpackningen blev vi irriterade eftersom den använder en ganska ovanlig typ av batteri – inte de vanliga AAA eller liknande, utan en kortare, trubbigare variant. Okej, det följde med batterier men det kommer ändå att bli frustrerande att fixa batterier när de är slut eftersom det är en modell som inte är jättevanlig och som ej heller finns i uppladdningsbart utförande.

Första omgången var inte bra. Vi erkänner att det inte var under idealiska förhållanden, men Pink Flopp misslyckades med att ånga igenom och ändå göra nåt. Utrop som ”den känns som en mobilvibrator!” och ”den kittlas mer än den är skön” var förekommande, och då den inte lyckades göra det skönt la vi den åt sidan. Första intrycket var också att den är knepig att hålla i, och trots dess oväntat solida konstruktion kändes den plastig.

Vi har sedan dess försökt ge den fler chanser, men varje gång har den floppat. Även när den fick komma fram under de absolut mest gynnsamma förhållanden (kåt som en gnu, forsande våt av sav och redo att gnugga sig mot dörrkarmarna) gjorde den inte mer än orsakade kittel med sin patetiska lilla mobilvibrator. Detta blir än värre av att dess yta är en sort som antingen kräver extra glidmedel i mänger för att bli skön, eller på nåt mysko vis knuffar undan fittans eget glidmedel och gör ytor torra och känsliga.

Den annonserar ett flertal olika vibrationsmönster, men inget av dem är skönt. Dessutom är det bara på-eller-av som gäller, det går inte att justera styrkan. Vidare upplevde vi att det var svårt att hitta en punkt att använda, hela saken vibrerar som en mobiltelefon, och plasten absorberar vibrationerna snarare än förhöjer dem och slutresultatet blir mest ett litet brummande, långt ifrån wow-faktorn.

Sista spiken i kistan är att det här ändå är en relativt dyr sak. Den kostar trots allt 399 kronor, och för trehundranittionio balumas känns det svårt att motivera ett köp av vad verkar vara en pytteliten mobilvibrator inklämd i en rosa tumme med griseknorr i ena änden.

Vi har verkligen försökt hitta positiva saker att säga om den här, och det enda vi lyckas krysta ur oss är att det är ju bra att den åtminstone känns som om den inte går sönder ifall man råkar sätta sig på den. Allt annat är fiasko, och Pink Flopp är ett faktum.

Sammanfattning: En kass och överdrivet dyr leksak som inte levererar ens under idealiska förhållanden. Hade den kostat en fjärdedel av priset hade vi kanske varit lite mildare i bedömningen, men den är under all kritik. Pink Flopp kommer den för alltid att heta enligt oss.

Plus:

+ Hyfsat solitt byggd

Minus:

– Vibrator som kittlar mer än den smeker
– Låter och känns som en mobilvibrator
– Svår att hålla i
– Ingen möjlighet att ställa in styrkan
– Dyr i förhållande till vad man får
– Ful förpackning, ingen förvaringspåse
– Ovanlig batterisort
– Obekväm yta

kukkryss

Tack till Intimera som sponsrat oss med recensions-exet av Luxe Renew.

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Recension: Luxe Renew

Skriv en kommentar!