Ett varmt möte

Det här är en favoritbild hos både mig och Blanka. Återigen var det speciellt att få betrakta dessa två människor tillsammans, människor som jag ser som familjemedlemmar och nära vänner.

Emellanåt får jag frågan om det inte känns konstigt att spendera tid hemma hos någon medan dennes sambo är där. Jag brukar svara att det inte känns mer konstigt än att spendera tid med två vänner samtidigt. Ja, i början var det lite ovant men nu känns det väldigt naturligt. Niva är en mycket, mycket speciell man och även om jag villigt erkänner att hans benägenheter och tendenser emellanåt kan vara frustrerande både för mig och Blanka så tycker jag överlag mycket bra om honom. Han har fått mig att tänka mer än en gång, och han är för det mesta väldigt lätt att umgås med – förutsatt att man förstår just hur frisläppt han är från de flesta konventionerna.

Men det känns inte särskilt konstigt alls, utan tvärtom njuter jag av att sakta släppa mina hämningar. Emellanåt blossar de upp, rycker i mina tankar och känslor och försöker få kontrollen över mig igen. De viskar att jag borde vara osäker och svartsjuk eftersom HON är med HAN och HAN är så mycket bättre än mig. Men jag kväver dessa gamla, inaktuella reflexer och minns istället hur mycket jag njöt av att se dem. Att ligga där mellan Nivas fötter och se hur hans kuk sökte sig in till hennes kön och gned sig mot det. Det var vackert, och att jag lite senare gjorde exakt samma sak bara ökar den positiva känslan.


(Blanka och Niva, ett varmt möte. Foto: Klumpesnusk)

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Ett varmt möte

  1. --

    Åh. Jag blir alldeles grön av avund, på allt i det här inlägget 🙂 Det fina sköna sexiga, att få fota en så fin stund, att bli fotad, att få njuta så av varandra, att vara så trygg i sig själv, åh allt. Jag blir såklart upphetsad av den här bilden, men det hamnar i skymundan av alla andra känslor.. så vackert och fint och jag är så tacksam att du öppnat ett litet titthål åt oss att få kika in igenom 🙂

    Svara
  2. Sweetie

    Det är underbart med sex på flera. Jag är ny inom området men jag har mött många varma trevliga människor som sakta med säkert introducerar allt för mig.. Jag är mycket tacksam över det. Superläcker bild förresten.

    Svara

Skriv en kommentar!