2 reaktion på “Dagens bild: Manligt hångel (120321)

 1. R

  (klickar på osynlig gilla-knapp) 😀 borde bli mer homosexuella bilder här, både manligt och kvinnligt.

  Svara
 2. Blanka Blad Inläggsförfattare

  Det kommer fler, både enskilda män och bilder med homosex av båda könen.

  Det finns ett problem som jag kommer skriva om lite längre fram. Jag tycker heterosexuella bilder är stereotypa och samma typ av bild går 13 på dussinet men homobilderna är än värre. Iaf de som går att finna lätt. Så det tar lite mer tid finna bilder som vi gillar och som uppfyller sådant som vi tycker är viktigt, exempelvis att de inte är överredigerade. Vi vill fortsätta hålla på att människor ska vara naturliga. Förslag på bra bilder tas gärna emot!

  Att vi fortfarande är 1,78 heteroskribenter på den här bloggen gör att mängden killbilder kommer öka men kanske inte andelen bilder med flera kvinnor. Eller så kommer Klumpe publicera fler av den typen av bilder…

  Det finns en synlig gilla-knapp under varje inlägg, det ser ut som ett litet plus och bredvid en siffra och ett hjärta. Jag blir jätteglad om ni trycker där när ni gillar det ni läst eller sett. Det är nervöst ta över efter någon som jag själv uppskattat så mycket som Sheila och Klumpe har en standard på bloggen som jag hoppas jag klarar mäta mig med… Lite uppmuntran att jag är på rätt väg eller kommentarer om att jag ute och cyklar uppskattas!

  Svara

Skriv en kommentar!