Blanka Blad – en presentation

Vem är jag? Och hur många? stod det i en insändare i tidningen Glöd (utgiven av Statens folkhälsoinstitut) som låg hos skolsköterskan när jag gick på gymnasiet. På den tiden var ett av mina stående skämt att jag svarade, “vet inte och inte jag heller” på frågor från vänner. Det var mycket jag inte visste då så det sas rätt ofta och det blev många skämt om att insändaren var min.

Föga kunde jag väl ana att jag nästan tjugo år senare skulle sitta med fler smeknamn och tilltal än jag kommer i håg. Varför det? Livet är mångfacetterat och alla delar passar inte ihop. Jag skäms inte för vem jag är eller min syn på världen, men jag är inte mer tappad bakom vagnen än att jag vet att min sexpositiva syn kan få konsekvenser i yrkeslivet. Tyvärr. Inte heller går det att testa, för den dagen katten är ute ur säcken så går den inte stänga in igen. Förlåt stickspåret. Jag återkommer till det någon annan gång.

Jag är oavsett etiketter som dotter, flickvän eller vän som helhet samma person. Det är bara frågan vilka delar som är tydliga men att jag är jag ger er inte mycket att hänga upp er kunskap om mig på. Jag har kommenterat på Klumpesnusk och Sheila och andra ställen under några år med mitt nätnamn men valde när jag startade en egen blogg att kalla mig Blanka Blad som skribent. Ni har dock läst om mig tidigare här då jag också är den person som Klumpe använder smeknamnet Ami på.

Jag älskar sex. Mitt förhållande till ord är passionerat. Lägg till det att jag har en stor mängd åsikter och en del erfarenheter kombinerat med önskan att utforska så blir det en kvinna som sällan är tyst. I ett försök att bespara mina närmaste en del skapade jag en blogg* efter att i många år skrivit i digital dagbok.

Ord är det starkaste afrodisiaket för mig och vägen in till mitt sexuella väsen. Orden behöver inte vara “fula” utan är de alla lika älskade. Välskrivna berättelser, gärna gemensamt skapade, skakar min kropp till orgasmer. Ibland utan någon fysisk beröring. Telefonsamtal där orden smeker mig eller skapa scener i improviserade rollspel. Ge mig ett mindfuck och du kommer att ha fångat mitt intresse.

Sex är för mig ett vitt begrepp och jag hämtar inspiration utmed hela cirkeln från sensuell närvaro till hårdhänt sadism. Jag gick vilse bland hur relationer och sex ”ska göras (rätt)” så det tog flera år att hitta min lust då jag missade vad jag behöver för att njuta. Min egen nuvarande palett är en färgrik blandning av saker från bl.a. BDSM och tantra, men jag uppskattar även det vanliga kuk-i-fitta sexet.

Jag är intresserad av sex och relationer ur alla synvinklar. Människor och relationer har alltid fascinerat mig. Njutning, politik och samspel mellan människor likaså. Det som händer när människor möts är… jag har inget annat ord än magiskt, trots att jag vet att det är fullt möjligt att studera och dra slutsatser av människors beteenden vilket jag gärna gör. Med Niva som inte förstår monogami har jag dock lärt mig att utan förståelse för de outtalade reglerna blir kroppsspråket annorlunda.

Jag läser en hel del och jag hoppas recensera en del erotisk litteratur här. Att analysera kroppspråk är intressant för man kan läsa många ord i det. Jag ser en hel del bilder av vilka jag kommer publicera ett urval framöver.

Just nu har jag en fas av att uppskatta tecknade erotiska bilder, särskilt med asiatiska och fantasyteman. Jag uppskattar amatörbilder och jag har själv läkt en självkänslostörning med matproblem genom att bland annat låta min nakna kropp fotograferas för att få ett utanför-perspektiv. Jag har också en förtjusning i att se manliga kroppar, gärna tätt omslingrade med andra män.

Jag är polyamorös, switch och biemotionell. Mitt liv upptas i första hand av mina tre förhållanden och min familj, resten är uppdelat mellan jobb och vänner. Att ha tre partners gör att jag fått ett brett spektrum av intressen att dela med andra utöver det som hamnar i fokus här på Klumpesnusk. Med Jacob är ordvitsar och debattlystnad det centrala, Niva ser till att vi kommer ut i skogen och med Klumpe blir det mycket film och teknik. Det är tur att man kan göra en del av sina intressen gemensamt. Det blir många filmkvällar och långa samtal vid middagsbord och en hel del tid som fördrivs på Internet. Med mig kommer också en hel familj där de mest omskrivna är älsklings-exet Indra och min f.d sambo och själsbror Rama.

Att avvisa kärlek är den enda synd jag tror finns. Jag tror inte att kärleken bryr sig om nummer eller vem som älskar vem, den är fullkomlig oavsett när den når oss.


Blanka Blad, fotograf: Klumpesnusk

Niva föreslog att jag skulle hålla presentationen KiSS (keep it simple stupid) men det frångick jag direkt då han tyckte att den skulle innehålla endast sånt läsarna behöver veta för att förstå mina texter. Inte skriva om att jag älskar ord! Va?!

För er som ändå vill ha den korta sammanfattningen:
Jag har tre älskade pojkvänner (Jacob, Niva och Klumpe/Pasi). Den längsta relationen har jag med Jacob där vi är på nionde året. Jag levde tvåsamt till för åtta år sedan så Jacob och jag gjorde övergången till ett polyamoröst liv tillsammans. Niva är min nuvarande sambo och Klumpe/Pasi mötte jag för 1,5 år sedan. Utöver min biologiska familj räknar jag in flera valda familjemedlemmr där den som brukar omnämnas i text är mitt älsklingsex som framöver kommer kallas Indra.

* ”Jaså, var det det du försökte? Det blev snarare mer tycker jag” kommenterar Niva med ett leende.

Läs även dessa inlägg:

3 reaktion på “Blanka Blad – en presentation

  1. skugga

    Åh, det här var intressant! Jag hade nästan lagt pusselbiten att någon av de tre var Klumpesnusk. Fast jag tänkte att jag var långsökt och att allt inte är som det verkar, att allt inte hör ihop. Ha!

    Svara
  2. Pingback: Ami och Blanka blir ett « Klumpesnusk

Skriv en kommentar!