Sexnovell: ”I månens sken”

(Silke, som visade sin hemlighet i amatörbilder tidigare, är författaren bakom den här mysiga och kåta novellen. Njut!)

Jag vaknar av att svetten rinner, små pärlor av svett rinner sakta mellan mina bröst, pulsen är skyhög och jag tvingar mig själv att dra några djupa andetag. En mardröm. En stark oro bultar i mitt bröst och jag slänger en blick på klockan. 03.00. ”Vargtimmen” har börjat. Det är fullmåne ute och dess silversken fyller sovrummet, mjuka skuggor leker på väggarna och jag ligger en stund och stirrar på månen. Pulsen har börjat gå ner en aning, mina andetag är lugnare men en rastlöshet har smugit på mig.

Fullmånen påverkar mig och slår an något djupt inom mig, alla sinnen är starkare än vanligt och jag sträcker lojt på mig i sängen. Min kropp smickras av silverljuset, brösten och höfternas kurvor, magens mjuka linjer är inbäddade i silversken och skuggor. Jag smeker med min ena hand över ena höften. Låter handen mjukt smeka ner över mitt rakade venusberg, ner mellan benen och ut över den mjuka huden på insidan av låret. Suckar tyst för mig själv. Jag vänder mig om, du ligger sidan om mig och sover med ryggen mot mig. Du sover lugnt, du har inte märkt min oro stunden innan och jag ler nöjt när jag ser hur månens sken lyser över din tatuerade rygg.

Jag ligger och betraktar dig en stund. Du är ganska bredaxlad, ditt fysiska arbete håller dig fast i kroppen utan att för den sakens skull vara vältränad. Låter min blick vandra ner över ryggtavlan på dig, ner mot dina höfter och de svarta boxerkalsongerna som sitter fint på en fast rumpa. Du har sparkat av dig täcket du med och jag kan fortsätta vandra med blicken över dina breda lår och fasta vader, ett resultat av alla timmar du lagt på fotbollsplanen genom åren. Lusten vaknar inom mig, jag slickar mig lite om munnen, funderar en sekund, borde inte väcka dig men jag vill ha dig…

Låter ett finger smeka dig i nacken, drar med det ut över nyckelbenet, ner över sidan på din kropp, låter fingret glida längs med kanten på kalsongerna och du rör dig en aning i sömnen. Jag makar mig närmre, smyger min arm om din midja, drar in den svaga doften av din parfym genom näsan och jag kysser dig mjukt i nacken. Mina bröst ligger an mot din rygg, mina andetag är tunga, jag nafsar dig mjukt i din axel, vill att du vaknar, vill locka dig ur sömnen tillbaka till verkligheten. Till mig och min kropp som brinner av lust till dig. Du vrider dig en aning, mumlar tyst, och jag låter min hand vandra över din bröstkorg. Låter fingerspetsen leka över din ena bröstvårta, känner hur den styvnar och du suckar tyst. Min hand fortsätter ner över din mage, ner över fjunen mot kalsongkanten, låter den smeka lätt ovanpå tyget, din kuk har vaknat innan dig och är hård. Jag hör på din andning att du nu är vaken och du vrider dig så du ligger på rygg.

Jag stannar upp i min rörelse, låter mina ögon vila på din överkropp. Man ser att den en gång har varit riktigt tränad och fast. Den är fortfarande fast men magrutorna inte är så tydliga längre, det goda livet har satt sig en aning på magen utan att du för den sakens skull har ölmage. Det är en mans kropp och jag älskar varje millimeter på den. Du lägger armen om mig, drar mig intill dig, dina läppar letar upp mina och jag kysser dig hungrigt.

”Så det är på det viset?” viskar du och ler. Dina tänder glimrar till i mörkret och jag mer vet än ser att dina ögon är mörka av åtrå. ”Mmm…” viskar jag tillbaka och kysser dig igen.

Jag frigör mig från din arm, häver mig upp, grenslar dig och möter din blick. Dina händer smeker mig över låren, upp över höfterna och du smeker mina bröst. Du sätter dig upp, lägger armarna om mig, kysser mig, låter dina läppar vandra ner över halsen, din ena hand letar upp ett bröst och du smeker med tummen över min styva bröstvårta. Jag hör hur dina andetag är tunga av kåthet och jag ryser av välbehag när jag känner hur din andra hand smeker mig ner över ryggen och fattar tag i min ena skinka. Våra läppar möts i en kyss igen och nu är vi helt på samma våglängd, jag vet att nu finns det ingen återvändo, jag och månen har väckt djuret inom dig.

Från djupet av ditt bröst hörs ett stilla morrande, du biter mig i axeln, jag drar efter luft av den plötsliga smärtan, du vrider upp mina armar upp bakom ryggen på mig, låser mig i ett läge där jag inte har något annat val än att finna mig i vad du gör. Jag sitter fortfarande gränsle över dig, jag känner hur hård din kuk är och jag gungar lätt, min fitta är våt och jag vet att du vet det. Dina läppar vandrar ner över mitt bröst, du suger och slickar på mina bröstvårtor, biter lätt i dom tills dom är alldeles hårda. Jag kvider av lust och utan förvarning knuffar du av mig, ner på sängen så att jag ligger på mage. Du lägger dig ovan på mig, fixerar mina händer med din ena hand över mitt huvud, låter den andra handen smeka sig ner längs sidan av min kropp, du makar dig lite till sidan så den kan smeka sig ner över ändan på mig, jag suckar högt. Jag är så känslig över rumpan och det vet du om. Du särar på mina ben en aning, låter din hand leta sig in mellan låren och du smeker min våta fitta. Du drar med ett finger i skåran, för in ett finger i min fitta, fingerknullar mig först mjukt sen lite hårdare. Jag stönar, vrider mig men ditt grepp om mina armar hårdnar och du slutar fingerknulla mig. Budskapet är tydligt, du kräver att jag ligger still. Jag drar ett djupt andetag, tvingar min kropp att vara alldeles stilla och du för in ännu ett finger i min våta fitta, du börjar fingerknulla mig igen, hårdare och snabbare. Jag sluter ögonen, tar emot din behandling, kämpar mot impulserna att röra mig mot din hand, att svanka så du kommer ännu djupare in i mig med fingrarna.

Du slutar plötsligt, släpper greppet om mina armar, drar burdust upp mig på alla fyra, jag hör hur du ålar dig ur kalsongerna och du ställer dig på knä bakom mig. Jag känner hur du leker med kuken i fittans öppning, vänder mitt ansikte mot dig och jag möter din blick. I dina ögon brinner en eld och du har dragit upp överläppen en aning så du blottar tänderna, du böjer dig ner över mig, biter mig hårt i skulderbladet, tar ett stadigt tag om mitt långa mörka hår, tvingar ner min överkropp mot madrassen, med den andra handen håller du ett fast tag om min höft, tvingar den att vara stilla. Du kör in din kuk hårt i mig, bottnar mig med en gång och jag stönar högt av njutning. Du släpper greppet om mitt hår, fattar tag om mina höfter med båda händerna, knullar mig hårt och besinningslöst. Jag klöser tag i madrassen och jag morrar, kvider och stönar av njutning.

Häftigt drar du dig ur, fattar tag i mig, vänder mig häftigt så jag ligger på rygg och du lägger dig över mig, låter din kuk glida in i mig igen och du stöter mjukt i mig. Jag lägger mina ben om dina höfter, lyfter en aning på rumpan, möter dig i dina stötar. Du för in dina armar under mig, lyfter en aning på min överkropp och jag blottar min strupe för dig. Jag är din, din att njuta av så mycket du vill. Du biter mig i halsen, nafsar mig över nyckelbenen och ut över min bröstkorg, låter dina läppar vandra upp längs med halsen igen, letar upp stället där min puls slår som tydligast igenom den sammetslena huden. Du slickar på huden och biter så igen. Jag stönar av smärtan men drar mig inte undan, du släpper taget om min hud, letar upp mitt ena öra och kysser öronsnibben.

”Du driver mig till vansinne… Det vet du va?” viskar du med grötig röst. Oförmögen att prata nickar jag bara till svar. Du stöter allt hårdare i mig, våra svettiga kroppar är en och samma varelse. Inget annat än vår gemensamma njutning och månen som lyser in genom fönstret existerar.

Mina händer leker över din rygg, lätt först men allt eftersom det blir allt skönare, allt eftersom jag börjar närma mig klimax, övergår mina smekningar till att jag klöser dig allt hårdare på ryggen. Ur min strupe hörs allt mer djuriska ljud, jag spinner, jag flämtar och jag försvinner allt längre in i dimman av kåthet. Du morrar av smärtan på ryggen, fattar tag i mina händer, håller dom i ett fast grepp över huvudet på mig. Jag slår upp ögonen, irriterad över att ha blivit störd och möter trotsigt din blick. Du ler en aning, du vet precis var du har mig och du njuter av att ha kontrollen över mig. Du släpper mig, reser dig upp på knä, lägger upp mina ben på dina axlar och stöter hårdare i mig, svetten blänker på din bröstkorg och du pumpar ursinnigt. Orgasmen börjar byggas upp i mig igen och du hör på mig att jag är på väg över krönet. Så släpper du taget om mina ben igen, drar dig ur, lägger ner mina ben så jag ligger på sidan framför dig, grenslar mitt ena lår och lägger upp det andra på sidan om din höft. Du lutar dig fram över mig, kysser mig, nafsar mig lätt i underläppen. Din kuk leker i mynningen på min våta fitta. Jag lyfter min höft, vill att du stöter i mig igen men du håller dig undan, står stilla och runkar sakta.

Min ena hand letar sig ner mellan benen på mig, söker upp min allra känsligaste punkt och jag stönar högt när mitt finger når sitt mål. Jag smeker min klitta och du iakttar mig intensivt. Tänd av att du tittar när jag smeker mig själv, driver jag mig själv allt närmre en orgasm. Du stöter så plötsligt in i mig och den plötsliga känslan av att bli fylld, bottnad och spetsad av din kuk gör att jag skriker lågt. Du tar ett fast tag om mitt ben, knullar mig hårt och jag klöser tag i madrassen igen. Nu kan jag inte hejda orgasmen längre, jag drar ihop mig som en boll, du följer följsamt efter mina rörelser, knullar mig stadigt genom hela orgasmen och jag skakar i hela kroppen när våg efter våg sköljer över mig. Du låter mig inte vila utan fortsätter att skoningslöst knulla mig och bara en kort stund efter hör jag genom dimman att du närmar dig din orgasm. Med ett högt stön släpper du efter och jag känner hur du fyller min fitta med sperma…

Du faller tungt ner bakom mig, drar mig intill dig, in i din varma famn. Tillsammans landar vi i verkligheten igen. Lojt leker du med din ena hand över min höft. När våra andetag har återgått till normala igen, kysser du mig i nacken och viskar med hes röst; ”Kan man få sova några timmar nu utan att bli väckt av en mångalen kvinna?” ”Mmm…” svarar jag, tittar ut genom fönstret, ser månens silverskiva och ler nöjt för mig själv.

Läs även dessa inlägg:

En reaktion på “Sexnovell: ”I månens sken”

Skriv en kommentar!