Photoshops originalsyfte

Jag gillar nedanstående två bilder. Även om motivet är oerhört fint (kvinnan heter Elaine Selwyn och bilden publicerades i Penthouse, 1973) så är det faktiskt i första hand hur man använt Photoshop inte till att retuschera en kvinna, utan att göra det som Photoshop ursprungligen var tänkt att användas för – att reparera en bild.

Originalbilden är överst, och det är uppenbarligen en inscanning av ett uppslag från Penthouse. Komplett med en reva mitt i bilden och väldigt platta färger. Under den är den renoverade bilder, utan reva och med bättre färger. Klicka på bilderna för större storlek.

Läs även dessa inlägg:

4 reaktion på “Photoshops originalsyfte

 1. Brad Pung

  Hmmm… Bortsett från den borttagna skarven mellan sidorna så tycker jag nog att den övre bilden är bättre. Färgerna framstår som mer naturtrogna. Men en fin bild och en vacker kvinna. Och härlig buske! ;-D

  Svara
 2. J

  jösses vilken vacker kvinna…hur kunde idealen förändras så mkt till det vi har idag med silikonbröst och allt annat plastigt….jag vill tillbaka i tiden!

  Svara
 3. Peaches

  Alltså solränder är något av det sexigaste jag vet, både på män och kvinnor. Önskar bara att killar kunde vistas ute i solen i badbyxor (inte speedos, det är tvärtom något av det osexigaste jag vet, men boxermodell med korta ben) istället för att alltid ha knä- eller vadlånga shorts. Solränderna gör liksom att nakenheten blir ännu mer påtaglig och ”highlightar” de bästa delarna på kroppen.

  Svara
  1. Klumpesnusk Inläggsförfattare

   Instämmer helt och hållet. Jag har länge varit förtjust i solränder. Det förhöjer på sätt och vis nakenheten. Väldigt visuellt tilltalande.

   Svara

Skriv en kommentar!