Otrohetshumor

Jag satt ute på min balkong i vårsolen och småfunderade lite. Mina tankar gled in på otrohet och mycket som hör därtill. Jag lät tankarna mala på utan att fästa speciellt mycket uppmärksamhet. Men en sak fastnade, och det var kring Victoria Milan och en lite komisk fråga som jag undrade över.

Har det nånsin hänt att ett par som varit gifta och som på varsitt håll sökt efter lite otrohet råkat stöta på varandra där och bokat en träff för att knulla utan att veta om att den andra egentligen är ens egen partner? Och sedan upptäckt det när båda knackat på samma hotellrumsdörr och lite förvånat frågat ”Men Bertil/Ingrid, vad gör du här??”

En mer seriös fråga uppstod i kölvattnet, nämligen hur skulle detta par gå vidare efteråt? Man kan verkligen fundera…

Läs även dessa inlägg:

4 reaktion på “Otrohetshumor

 1. Jessie

  Jag tänkte exakt samma sak när de smällde upp sin reklam överallt. Undrar verkligen hur de skulle ha gått vidare …

  Svara
 2. Blanka Blad

  Fördelen måste vara att om de blivit intresserade av partnerns presentation och ev. brevväxling så måste det finnas något som möjligen glömts av men som kan väckas upp igen.

  Svara
 3. Elin

  Jag läste faktiskt en tecknad serie som handlade om just det här för ett antal år sen. Jag minns tyvärr inte vad tidningen hette, och inte heller hur historien slutade, minns bara det absurda i situationen.

  Svara

Skriv en kommentar!