Nya upplevelser

Det är intressant hur tid kan få en människa att förändra sig, förutsatt att människan i fråga har viljan att utveckla och förändra sig. När jag började skriva den här bloggen var jag en helt annan människa än jag är nu, och under dessa fem år har min personliga utveckling tagit enorma steg. Ni som har hängt med från början har kunnat följa resan i den takt som den tagits, och jag är idag en tryggare, varmare, gladare man som har mycket bättre självförtroende, självkänsla och förståelse för vem jag är och vilka behov jag har för att fylla mitt liv med glädje och lycka.

Det är också intressant och inte så lite komiskt när man ser tillbaka på sina ”det där är ingenting för mig”-uttalanden och skrattar lite åt hur saker kan gå. Hur man kan tvärsäkert säga nånting om en sak och sen upptäcka att man faktiskt tyckte om det, och att det som saknades var rätt person att testa det med i kombination med rätt mängd trygghet.

Jag och Ami har tillsammans utforskat våran gemensamma sexualitet. Jag säger gemensamma, för vi upplever att just vårt gemensamma sexliv är unikt och speciellt just för oss. Vi känner oss oerhört trygga med varandra, och även om vi utforskar områden som kan ha olika etiketter känner vi att det är för personligt för just oss, och att etiketten blir irrelevant. Även om vi utforskar dominans, undergivenhet och många av de typiska BDSM-begreppen känner vi oss motvillig till att använda just orden. För en utomstående och/eller oinsatt skulle det definitivt vara renodlad BDSM, men det är för unikt för oss. Vi följer inte de etablerade reglerna, utan använder lärdomarna från BDSM-världen för att utforska såna metoder på vårat eget sätt.

Men, det är intressant att jag provar saker som jag aldrig i livet skulle ha haft självförtroende eller trygghet att prova tidigare, och styrkan att prova dem på MITT sätt, utan att oroa mig över om jag gör ”rätt” eller inte. Det är intressant att lära sig saker om sig själv, saker som hade varit fullständigt främmande för några år sen. Mer och mer inser jag att i takt med att mitt självförtroende växer, desto mer benägen blir jag att prova på saker, och att även om sakerna i sig inte tilltalar mig så kan jag prova dem på mina villkor.

Vilket leder till att jag upptäckt att jag trivs med bondage. Jag faller inte in i typisk undergivenhet, jag är inte lagd för det. Men jag har upptäckt att bondage är för mig ett sätt att skapa tystnad i mitt huvud. Ami binder mig, tar bort rörelseförmågan, och mitt huvud tystnar. Istället för att fundera, analysera och observera som jag alltid gör nästan överallt annars blir det bara en stor tystnad i mitt huvud, och det är lite ironiskt att förlusten av rörelseförmåga skapar en oerhört stor mental frihet istället.

Under dessa stunder provar vi nya saker tillsammans. Jag har så smått under de senaste två åren upptäckt att jag under vissa omständigheter njuter av anal stimulans. Det har jag länge gillat, att få min stjärt smekt i duschen, men det har alltid varit begränsat till att vara just i duschen. Det har varit det enda stället jag varit trygg på. Men under de senaste två åren har jag så smått börjat släppa på det, och tillsammans med Ami har jag känt mig tillräckligt trygg för att slappna av även i andra sammanhang. Hon har förstått mig och sakta låtit mig slappna av. Jag har låtit Ami utforska det, och en gång i höstas lät jag henne smörja in mig och använda sina fingrar på mig.

Det som gör mig fascinerad är nu den senaste veckan, när jag låg på mage och slappnade av och lät henne ta för sig. Det var skönt, hon smekte mig. Jag kände hur mitt huvud tömdes på tankar trots bristen på rep, och istället njöt jag av nya känslor och nya upplevelser. Jag var inte helt närvarande men kände tydligt att Ami utforskade min anal. Efteråt fick jag veta att hon hade använt Icicles #8 på mig, och lyckats få så gott som hela staven (förutom den stora knoppen) inuti mig. Det förvånade mig, men förklarade den fyllande känslan och det märkliga trycket när hon drog den in och ut.

Så, det är verkligen intressant hur man kan ändra sig. Hur saker som var Nej-nej-nej plötsligt inte längre spelar så stor roll. Det är inte nödvändigtvis att man njuter enormt av dem och får en stor kick. Där hamnar mina anala erfarenheter än så länge. Trevliga, men ingen världsomstörtande fantastisk effekt. Men som sagt, trevligt. En utökning av saker man mår bra av och njuter av. Fascinerande också att kunna växa som människa, acceptera att det som var har varit, och även om man då sa en sak så kan den saken ändras och ingenting är hugget i sten.

Läs även dessa inlägg:

7 reaktion på “Nya upplevelser

 1. skugga

  Intressant och modigt inlägg. Nu är ju du ganska sexuellt öppen på bloggen men inte alla män vill erkänna att de gillar anal stimulans. Och inte alla kvinnor heller, för den delen.

  Men jag har alltid läst och hört att en analstav ska vara böjlig för att inte riskera att skada. Nu gick det ju uppenbarligen bra ändå men jag undrar hur det är med det där. Vet du? Eller någon annan?

  Svara
  1. Klumpesnusk Inläggsförfattare

   Det finns en märklig homofobi hos många män som säger att om de tillåter sig själv att njuta (än mindre erkänner för andra att de njuter) av anal stimulans så innebär det att de antingen är hemliga bögar eller har blivit ”smittade” av en bög. Därför hör man relativt sällan män öppet erkänna sånt. Själv har jag aldrig riktigt lidit av just den instinkten, utan för många år sen när jag var i en experimentell fas provade jag saker och kom fram till att det inte riktigt var min grej, och stängde sedan dörren på det kapitlet. Nu har jag omvärderat det och jag försöker vara öppen med mina tankar och erfarenheter.

   Vad gäller böjen på analleksaker har jag inte hört nåt sånt, och även om det säkerligen inte skadar att ha en böjlig/böjd sak föredrar jag själv att lyssna mer på vad min kropp rapporter. Om nåt gör ont, då slutar man med det. Tycker jag är enklast.

   Svara
   1. SwedishTeen

    Jag fyller egentligen i helt i onödan här för du har redan sagt det viktigaste: gör något ont, sluta upp med det.

    (Mitt råd: hårda stavar helt okej, bara man tar det lugnt och det handlar om kortare leksaker.)

    Hur jävla tråkigt som det än kan låta är faktiskt ”Praktika för analsex” från RFSU en bra broschyr att bläddra i (funkar för övrigt utmärkt som ”soffbok” 😉 )

    Angående ditt inlägg: alla killar (även ”straighta”) borde testa anala lekar.
    Vi är utrustade med en pinne som är otroligt kul att leka med. Men att vi faktiskt är utrustade med ett hål som kan vara jätteroligt att leka med också, bara man gör det på rätt sätt. Det missar många killar p.g.a. tråkiga förutfattade meningar.

    Svara
 2. Secretessa

  Att vara öppen för det mesta har för mig lett till många spännande och sköna upplevelser och ett lite rikare liv (tror jag). Och vissa saker växer med tiden.

  Vad det gäller analsex tror jag också på att en bra gräns är att det inte ska göra ont.

  Just analsex är ett tabuområde för många och det kan vara ganska starka reaktioner på det. Men jag måste säga att analsex som vid fel tillfälle kan vara direkt oskönt eller göra ont kan vid rätt tillfälle vara den mest otroliga och fantastiskt sköna upplevelsen. Så att förkasta något för att det känns fel vid ett tillfälle kan göra att man missar något fantastiskt. Men hur ska man kunna veta det?

  Svara
 3. arthur

  Intressant…Du har börjat öppna dörrar till nya rum och gör det försiktigt. När dom väl är öppnade går dom ju aldrig mer att stänga…men man behöver ju inte gå in där någon mer gång om man inte gillar det man hittar. En ganska vanlig metafor i den utforskade världen…

  Blir lite fundersam över att Du verkar vilja undvika att att kalla era sexlekar för just BDSM-lekar. Att ni gör något unikt? Känns lite som Du vill ha ett skydd, en reträttväg och inte vill acceptera få etiketten ”en som har BDSM-sex” på dig men jag har kanske fel…du brukar ju inte skygga vid att kalla saker vid dess rätta namn?

  Tror de flesta som leker mer än ”vanilj” just gör som Du o Ami, med en egen mix…sitt eget unika paket av vad man accepterar…och jag tror absolut inte det är så vanligt att man följer ”etablerade regler” som det kan verka. I alla relationer behövs trygghet och också gränser man är överens om och inte överträder, det är sant…men sedan är fältet fritt fram och en sund portion nyfikenhet räcker väldigt långt.

  Men kanske viktigare…att ta reda på hur kroppen fungerar för säker sex…t.ex hur ändtarmen fungerar med sina olika muskler, sin yttre och inre ”spärr-ring” med lekrummet där i mellan, prostatans placering osv…kan det inte vara lagom fördjupande kunskap som fler som läser den här bloggen efterforskar? Tror Du har ett stort fält här att verka inom om Du söker ämnen.

  Arthur

  Svara
 4. Ami

  ”Även om vi utforskar dominans, undergivenhet och många av de typiska BDSM-begreppen känner vi oss motvillig till att använda just orden. För en utomstående och/eller oinsatt skulle det definitivt vara renodlad BDSM, men det är för unikt för oss. Vi följer inte de etablerade reglerna, utan använder lärdomarna från BDSM-världen för att utforska såna metoder på vårat eget sätt.”

  Jag vill göra ett förtydligande (som Klumpe nog inte kommer vara så förtjust i att läsa?):

  Klumpe är lite väl generös i sitt användande av ”vi” i stycket ovan. Jag har erfarenhet som undergiven med Herre och som domina och jag skulle kalla det vi gör för BDSM. Jag följer i mångt och mycket kunskaper som jag fått genom att delta i BDSM-community som Darkside för att våra lekar skall vara RACK (risk-accepted consensual kink).

  Jag avstår att använda BDSM-termer med Klumpe av två anledningar. Ena är att Klumpe inte känner sig bekväm med dem och den andra att till viss del skiljer sig vårt sex från vad jag gjort med andra inom BDSM genom att vara i första hand utforskande. Det är något vi vill betona i vår gemensam sexualitet då vi lånar saker från alla håll vi finner intressanta.

  Vi har en del saker som vi bestämt inte ska skrivas om vare sig här eller på min egen blogg, intimitetslekar som (jag tror) ligger inom det tantriska området. Vi använder lika lite den typen av termer som vi använder BDSM-termer.

  Svara
 5. tomas

  jag tycker om ibland att leka med min rumpa…har faktiskt ett par ”hemliga” dildos som min flickvän inte vet om att jag har. vi har varit ihop i flera år men jag vågar inte fråga henne om hon vill smeka eller pulla mig där med finger eller dildo. hur ska man våga fråga?

  Svara

Skriv en kommentar!