Lägesrapport från soffan

Jag lever, och allting är bra. Just nu sitter jag i soffan med en Ami som ligger bredvid mig och dåsar. Livet känns rätt okej, och just nu känns problem, jobb och annan tyngd långt borta. Jag trivs bra här, men det ska bli skönt att komma hem också, komma hem till mitt första hem.

Trots lite förkylning har vi haft en bra tid tillsammans den här gången också, och trots förkylning har vi haft en hel del skönt sex. Men det är okej, för vi värdesätter stort att få ha vardag tillsammans. Om man inte har vardag försvinner de spännande sakerna, och har man bara glamour kan man inte uppskatta hur bra man har det.

Gott om skratt men också gott om lärdomar när vi i en dryg timme igår kväll försökte förklara normer och monogami för en totalt superförvirrad Secundus. Lärorikt, underhållande och intressant.

Läs även dessa inlägg:

4 reaktion på “Lägesrapport från soffan

 1. Secretessa

  Jag blir mycket nyfiken på ert samtal om normer och monogami… hade varit kul att få lyssna :0) Och så blir jag nyfiken på Secundus. Varför så förvirrad?

  Svara
  1. Klumpesnusk Inläggsförfattare

   Det är svårt att förklara i detalj, men i korthet handlar det om att Secundus aldrig levt i en monogam heteronormativ livsstil. Han saknar i princip alla de ”självklarheter” som vi andra insett att vi inte vill ha. För honom är i princip alla heteronormativt tvåsamma normer lika främmande som dansbandsmusik är för en guldfisk. Han har aldrig levt i dem, och därför framstår de som fullständigt bisarra, godtyckliga och extremt förvirrande när man försöker förklara dem för honom.

   Svara
 2. Pingback: Blanka Blad – en presentation « Klumpesnusk

Skriv en kommentar!