Den där dagen…

Idag är det den 14e Februari. Den kallas allmänt för ”Alla hjärtans dag” och är en dag då vi spenderar ohyggliga mängder med pengar på blommor, presenter, choklad och diverse annat löst gods. Detta gör vi en gång om dagen, för att ”fira kärleken” eller nåt sånt.

Själv föredrar jag att fira kärleken så ofta jag kan, inte bara köpa mig fri från det ansvaret en gång om året. Varje gång jag är tillsammans med Ami eller nån annan jag älskar – då firar jag kärleken. Inte genom att spendera pengar, utan genom att spendera kärlek. Köp gärna presenter till den/de du älskar – men låt inte den uppskattningen bli begränsad till en dag om året. Gör det spontant då och då. Kom ihåg också att presenter behöver inte alltid vara nåt du köpt – det kan vara nåt du själv gjort, eller en handling som uppskattas.

Ta hand om dig, ta hand om kärleken. Njut av att fylla denna dag med kärlek, precis som du fyller alla andra dagar med det också.

Läs även dessa inlägg:

2 reaktion på “Den där dagen…

  1. Bodypalace

    Det är fint att kärleken har en egen dag. Ger säkert chansen för många att känna sig nykär igen 🙂 Och självklart borde det vara så att man visar sin kärlek varje dag men jag kan tänka mig att det är inget folk tänker på. I många hushåll ser det säkert ut så här att man jobbar, kommer hem, äter, sover utan att en enda puss eller annat tecken på uppskattning visas och sen så börjas det om igen. Så en kärleksdag är bra för att i alla fall väcka en tanke 🙂

    Svara
  2. Secretessa

    Jag är lite lat när det gäller såna här dagar. Tycker väl som du att det går utmärkt att visa uppskattning och kärlek alla dagar året om(och det tror jag nog att jag är rätt bra på). Men när jag får brev, små presenter eller gulliga hälsningar via sms av andra så tänker jag att attans också… kanske borde jag har tänkt på det jag också. Då känns det lite snålt att inte ha gjort nåt.

    Svara

Skriv en kommentar!