Blanka: Smisk och känsla – ett svar

Klumpe efterfrågade svar på frågan vad man får ut av att smiska och smiskas. Många kommentarer (även om de är färre än jag hade gissat det skulle bli) handlar om tabu, förnedring och straff.

Jag är switch. Jag har under en tid varit domina åt den som i min blogg kallats Vännen och domineras sessionsvis av en av pojkvännerna Pasi. Det förstnämnda var en statisk maktfördelning medan den med pojkvännen är mer flytande. Ibland är det jag som styr honom och senast smiskade jag honom för att se hur han reagerar.

Att bli smiskad är för mig en helhetsupplevelse. Det behöver ingå som en del av något större där jag domineras. För mig handlar det aldrig om förnedring, jag har svårt att se hur det som är gemensamt lustfyllt kan vara förnedrande. Möjligen skulle jag kunna känna att om den jag har sex med tycker att det är kränkande behandling så skulle jag känna att jag blev förringad och skulle partnern göra det för att det är nedsättande mot mig, ja då skulle jag tappa kåtheten helt.

Visst finns det någon form av trevligt tabu och jag leker så klart i utkanten av skam och förnedring. Att skapa eller få en känsla av intensiv lust som inte kan stoppas utan kraftiga förbud och som kanske behöver tillrättavisas genom smisk. Jag rodnar vid tanken på ett söt vis, men det är mer än bara smisket som skapar känslan. Jag uppskattar inte att endast få smisk för smärtan i sig triggar inget hos mig, det måste finnas en redan existerande undergiven kåthet inombords. Det är när jag behöver be om att bli tagen eller att den dominerande säger åt mig att visa min kåthet som önskan om att få smisk väcks. Ibland för att smärtan förhöjer kåtheten, andra gånger för att den tuktas och på det sättet frigör massa energi som genom det övriga sexet leds in i orgasmer.

De två som jag gett rätten att styra mig har varit kraftiga män, långa med bred bringa. Män som när de vill tar utrymme och det är när de tar utrymme som jag smälter. Jag tror inte att det är en tillfällighet att dessa två män delvis är lika varandra till utseende och personlighet utan att det finns något hos dem som triggar min undergivenhet. Jag brukar vilja sätta mig vid deras fötter och känna en tung hand på mitt huvud. Känslan i kroppen av att den dominerande kan ta ett grepp om min hals och mitt sinne för att leda mig precis vart den vill gör mig följsam och i det att jag ger över mig själv finns en trygghet.

Att bli fasthållen eller lagd över knäet och smiskad handlar för mig om känslan att bli bemästrad. Att fysiskt få manifesterat att deras vilja är den styrande. En blandning av att bli sedd i hur kåt jag är och låta någon annan ta kontrollen ger en avslappnad känsla. En befriande känsla. När sen smärtan kommer till och skinkorna börjar blossa av slagen så går en känsla av rus genom mig.

Liknande känslor har jag när jag själv smiskat. Att jag fysiskt gör min önskan gällande. Om den undergivne inte uppfyller vad jag sagt, oftast på grund av att hen är kåt av vad jag gör och inte kan styra lusten, så tuktar jag genom smisk eller pisk. (För mig är skillnaden i valet mellan smisk och pisk hur distanserad jag vill vara. Vill jag tillrättavisa ger jag smisk, vill jag ge smärta använder jag piska.) Att se någons rumpa bli röd är tillfredsställande och att jag vet att jag bestämmer hur många slag som skall utdelas utan att den undergivne protesterar kittlar. En naken stjärt är det fysiska beviset på att de låter mig styra och ja, vad i det ger mig njutning, den är svårare att förklara. Makt som berusar? Förtroendet som en person som ger sin kropp visar mig? Det handlar dock också där om att kunna släppa taget och vara tanklös, tillsammans med någon som jag vet inte kommer tycka illa om det jag gör.


Blanka Blad – en personlig ordälskande kvinna ger dig en inblick i sitt liv som polyamorös med flera pojkvänner och intresserad av sex, samhällsfrågor, litteratur och humor. Det beskrivs med engagemang och glimten i ögat.

Läs även dessa inlägg:

3 reaktion på “Blanka: Smisk och känsla – ett svar

 1. Pingback: Adventure. Three, two. We have take off! | Blanka Blad

 2. Secretessa

  Jag har inte så mycket erfarenhet av smisk, inte som någon mer avancerad del av mitt sexliv. Däremot så gillar jag att bli lite smiskad men då är det mer som att jag gillar att bli smekt, masserad, kliad på ryggen. Alltså ett sätt att njuta av beröring som också får mig att slappna av, att ta emot beröring i ett läge där jag inte behöver ge nåt tillbaks.

  Svara
 3. EnSomÄlskarAttBliSattPåPlats

  smisk är så skönt, det får en känna sig slampig, man känner att man är bara en knull slampa samtidigt som killens känns dominant. Det är en känsla som får en att känna sig som en sex älskare och samtidigt känner att killen är den som bestämmer. jag får ett rus av att bli missad och tycker att alla tjejer lr killar som gillar kuk och att få vara undergiven ska testa att låta en van smiskade smiska en som en komplement i sexet.
  lovar att det gör stor skillnad och allt blir så mycket skönare, för den som får smisk. Det blir en rus av slampig undergivenhet, om man gillar det.

  Svara

Skriv en kommentar!