Blanka: Små retsamma fuktdroppar (novell)

Morgonsolen flödade över balkongen, dagen var ännu ung och det kändes att det skulle kunna bli en lika varm dag som de senaste två veckornas hade varit. De tittade på varandra och log. Doften av hans starka kaffe låg tung om dem. Hon sträckte sig fram och la handen på hans sträva orakade kind.

Deras läppar skildes efter en lång kyss. Skillnaden denna morgon var att de lät dess glöd fallna i en värmande känsla istället för att låta kåtheten översvämma dem som tidigare morgnar.

Hon hade varit den som öppnat för närheten dem emellan, en smekning på kinden när de möttes i köket, en hand i ryggslutet och lagt huvudet i hans knä när det kändes naturligt.

Så en morgon hade han fångat in henne i sina armar när hon gick från duschen, lyft upp henne och med läpparna mot hennes mumlat, ditt eller mitt rum? Utan att vänta på svar hade han fört dem in i sitt sovrum, lagt henne på sängen medan han kysste hennes hals. Handduken föll åt sidan och blottade hennes bröst och venusberg. Små vackra fuktdroppar i hennes hårtriangel hann han tänka medan han knäppte upp bältet före han drog av sig jeansen. Kuken var redan styv och han kände hur den dunkade. Han ville in i henne nu. Knulla den lilla retstickan. För visst hade hon flirtat?!

Hon betraktade hans dilemma med ett leende. Att ta sig modet att smeka en kvinna till lust och lära sig hennes kropps egenhet medan den egna lusten rusar genom kroppen och förblindar. Inte en lätt uppgift.

– Kom. Hon sträckte armarna mot honom. Deras munnar smakade av varandra med hetta och han insåg att hon var lika villig som han. Hennes hand rörde sig nyfiket över hans kuk. Den var smal med bred bas och inte så mycket förhud. Han var glad att hon inte drog i den utan mjukt smekte hudvecken mot ollonets kant.

Hon tryckte sin nakna kropp mot hans. Han höll den hårt mot sig. Hon blundade och sa retsamt med mjuk röst,
– Så… har du sett till att ha kondomer liggande inom räckhåll?
Han såg generad ut.
– Nä eh.
Så långt hade han inte tänkt. Hon hade känts så lockande när hon tryckt sig förbi honom i hallen. Han hade bara haft bilden av kuken som gled in i hennes fitta. Vetskapen om att hon trots pojkvän var öppen för andra sexuella relationer var inte samma som att riktigt förstå det. Hennes flirtighet inte samma som veta att hon var intresserad av honom.

Hon slog upp ögonen och svarade med ett skratt. Kyssarnas intensivt ökade tills hon släppte taget. Hennes röst var lugn och försäkrade.
– Ta fram en kondom för jag kommer vilja känna din kuk i mig.
Han gjorde utan en tanke en vig rörelse mot sängbordet, fick med sig tre stycken som satt samman och i rörelsen tillbaka vrängde han av sig tröjan. Hon smekte hans bröstkorg, lutade sig fram och drog in ett djupt andetag.
– Du luktar helt ok. Det var inte förrän flera dagar senare han skulle förstå vad hon menade. I stunden hade hon kunnat få tala i tungor.

Hennes nakna hud, bröstvårtorna som piggt retade hans lust. Han ville knulla henne. Hennes blygdläppar särades av hans fingrar och han blev förvånad över hur hon redan var fuktig av sav. Hon rullade kondomen på hans hårda dunkande kuk. Fingrarna smekte sig genom hans pubeshår och han rös av välbehag när hon greppade om kukroten. Ett fast bestämt grepp.

Nu var det deras kropp som smakade av varandra. Kuken gled lätt in i hennes inre och hon stönade nöjt när ollonet gned över slidans inre veck. Han tappade besinningen, han knullade henne kraftfullt. Kuken åkte in och ur fittan, glansig av sav. Hans medvetna tankar rörde sig kring att han borde tänka på hennes njutning, men månader av sexlöshet och hennes retsamhet hade väckt en svårkontrollerad lust. Hon lät inte som om hon led utan hon tog hungrigt på hans kropp. Smekte utmed hans armar, kysste girigt hans läppar och bröstvårtor medan hon med höften besvarade hans kuks stötar med sitt inre.

Slidans väggar klämde skönt om kuken. Hon tog ett bestämt tag om hans skinkor, tryckt mot hans skrev gnuggade hon sin klitoris mot hans könshår. De låste blickarna i varandra och såg hur den andra närmade sig orgasm. Hon smekte nu sin klitta med handen medan han stötte upprepade gånger in i henne med ett mellanting av ett utrop och en grymtning. Det flimrade i ögonen när sperman pumpades ur kuken. Fittan klämde om den, musklerna böljade och han kände hur hennes kropp spändes under hans. Hon skrek ut sin orgasm.


Blanka Blad – en personlig ordälskande kvinna ger dig en inblick i sitt liv som polyamorös med flera pojkvänner och intresserad av sex, samhällsfrågor, litteratur och humor. Det beskrivs med engagemang och glimten i ögat.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!