Min egen lilla godisrumpa

Det kanske ska poängteras att det är inte bokstavligt min egen rumpa vi pratar om i det här inlägget, utan Amis delikata bak som jag har tillgång till. Det är en riktig godisrumpa, och numera i mer än bara en symbolisk betydelse av ordet!

Godisrumpor har förekommit tidigare i den här bloggen. Den första rumpan syntes här, och var ett härligt nätfynd. Den andra rumpan syntes lite senare, och i samma inlägg efterlyste jag lite tips på hur jag skulle kunna få Ami att sätta sig i lite godis och låta mig fotografera resultatet. Det inkom några tips, men inget som ledde till nånting (ursäkta ordvitsen) matnyttigt. Ami fnissade åt kommentarerna och om jag minns det rätt antydde hon att det skulle bli en kall dag på en viss speciell varm plats innan hennes rumpa syntes på den här bloggen, än mindre dekorerad med tillbehör.

Med blicken i backspegeln är det intressant hur saker kan vända, och i julklapp fick jag en burk med godishjärtan av henne. Syftet med dessa var enkla. Med ett brett leende fick jag veta att det var meningen att jag skulle dekorera hennes rumpa och sedan fotografera resultatet. När jag dessutom köpte en ny (och mycket bättre) kamera nyligen blev detta oundvikligt och vi ägnade oss åt en stunds fotograferande.

Nedan presenterar vi båda ett resultat av detta:

Läs även dessa inlägg:

8 reaktion på “Min egen lilla godisrumpa

  1. Ami

    Kärlek, lust och sex – de bästa verktygen för att övertyga mig. Jag älskar att göra dig glad och kåt.

    Svara

Skriv en kommentar!