Dagens bild: en kuk (120130)

Ja, ännu en dagens bild istället för ett riktigt inlägg. Jag har för mycket annat i mitt liv som jag väljer att lägga min tid och energi på. I övermorgon reser jag för en vecka av närhet, först med Elin och sen med älskade Ami. Det behövs, de här tre veckorna har känts som att vandra genom en öken. Bara härda ut, bita ihop, klara sig igenom det. Men en vecka av nakenhet, närhet, fotografering, sex och annat skönt väntar, och jag behöver det. Behöver fylla på förrådet, fylla på vattendunkarna och få bekräftelse. Sedan ta itu med saker – som jag nämnde lite kryptiskt i ett tidigare inlägg ska det bli förändringar här, och jag behöver lista ut i vilken ordning de ska gå till.

Men tills dess får ni en kuk att fästa blicken på. Jag föredrar överlag att titta på nakna kvinnor, men ibland, ibland dyker det upp en bild som får mig nyfiken på den kuk-utrustade halvan av befolkningen, och det här är en sån bild. Fint naturlig kuk, fint fotograferad och härligt orörd på nåt vis. Inte sådär ansad och spretad och påfågelsaktig som de flesta porrkukarna är, utan den här kuken ser ut att sitta på en ganska vanlig kille. Nånting för Elin som tycker om killar med gott om kuklurv att gömma fingrarna i 🙂


(Källa: Okänd)

Läs även dessa inlägg:

3 reaktion på “Dagens bild: en kuk (120130)

 1. Veronica

  Vilken härlig bild! Skönt med omväxling mot de andra massproducerade porrkukarna som dyker upp för jämnan.

  Låter som du har en härlig vecka framför dig. Sådana ”oaser” är nödvändiga. Speciellt den här tiden på året, då man i mångt och mycket bara harvar o längtar till våren.

  Njut av ”dina” kvinnor så som dom njuter av dig!

  Varm kram!

  Svara

Skriv en kommentar!