Dagens bild: den här är åt Elin (120113)

Fina hjärtevännen Elin, som tog den fina bilden på mig och som har visat sig här, här och här har en fabless för kvinnor som rumstrerar runt nakna i snö. Den här bilden är åt henne, njut av den!


(Original: ”Snow Bunny”)

Läs även dessa inlägg:

6 reaktion på “Dagens bild: den här är åt Elin (120113)

  1. vendor

   Wow! Du är nog den vackraste kvinna jag någosin har sett. Jag brukade skratta åt filmer där folk blir kära vid första ögonkastet,
   men jag blir lycklig när jag ser dig!
   Mums!

   Svara
 1. B.

  Det är något väldigt vackert med en naken kvinnokropp i just snö. Kanske är kontrasten mellan den kalla omgivningen och den varma kroppen. Hursomhelst är det vackert.

  Svara
 2. Anna W

  Denna bild var verkligen jättefin. Förresten; hur är det med Sheila? Har inte hört från henne här på bloggen på evigheter nu.

  Svara
  1. Klumpesnusk Inläggsförfattare

   Hon har varit väldigt tyst sedan September ungefär, men det är mig veterligen inget mer allvarligt än tidsbrist. Hon kommer tillbaka när hennes liv är lite lugnare och skrivlusten återvänt.

   Svara
 3. Mr.T

  Hej Klumpe, och tack för en väldigt härlig blogg. Just denna bilden måste jag säga gör något alldeles extra för mig. Jag liksom du gillar härligt runda kvinnor men jag föredrar nog stora bröst framför små på en ”stor” kvinna. Dock tror jag inte att jag har någon idealform på kvinnor, jag gillar alla typer.. svarta, vita, bruna, gula, röda.. det spelar ingen roll liksom längd och vikt.. det handlar mer om suget i blicken och någon form av proportioner tror jag.. jag har dock en förkärlek för kortare (150-160cm) långa kvinnor som företrädes vis gärna får ha stora bröst och ganska små fötter (kanske för att jag en gång i tiden blev av med min oskuld till en sådan) men jag attraheras även av andra modeller. Din blogg har ju visat sig vara ett Eldorado för oss som är trötta på uppumpade silikonpattar och jättkukar som skulle göra en häst avundsjuk.

  Svara

Skriv en kommentar!