Gott nytt år!

Jaha, så var det dags igen! Dags för ett nytt år. Jag hann komma hem från Ami under mellandagarna och drunknade prompt i arbete, därav min tystnad. Idag ska jag dock fira nyår tillsammans med några gamla vänner, ser fram emot det. Blir säkert samtal fyllda med filosofi, skratt och en hel del flams och trams. Skoj!

Mitt år har varit mycket bra. Jag har fyllt det med kärlek, närhet, sex och annat som gjort mig glad. Jag har haft framgångar (och lite motgångar) även i mitt ”vanliga” liv, och även detta år märker jag hur mitt ”ovanliga” leverne i form av naturism, polyamori och annat kärleks- och sex-liberalt blir mer och mer i synk och harmoni med det där vanliga livet. Klumpesnusk blir mer och mer en pseudonym, en etikett på en bit av mig, snarare än en helt åtskiljd personlighet som det var i början. Jag är öppen med vem jag är, mitt självförtroende har vuxit enormt och jag är trygg med mitt liv.

Jag har lärt mig mycket under det här året. Omvärderat åsikter och gjort saker med stort nöje som jag i det förflutna varit övertygad om var helt ointressanta. Jag har blivit fastbunden och jag har dominerat. Jag har skapat fina minnen med både Ami och Elin, blivit fotograferad av Elin och fått beröm för min kropp, fotograferat Ami samt mot slutet av året återfått kontakten med fina Mollie.

Tack också till alla er fina läsare som fyller min blogg med amatörbilder, kommentarer, tankar och inspiration. Ni är uppskattade!

Som nyårspresent får ni här två snuskbilder av lite vintage-årgång. Ha ett bra nyår, och ta hand om varandra.

Läs även dessa inlägg:

8 reaktion på “Gott nytt år!

  1. Klumpesnusk Inläggsförfattare

   Hon tittar in här emellanåt, men familj och arbete tar väldigt mycket tid. Hon skriver när hon skriver. Gott nytt år!

   Svara
 1. Ami

  Tack för ett underbart år, älskade. Varje dag är ny med dig.

  Sheila, hoppas du har det bra och att vi får möjlighet träffas snart igen. Du är efterlängtad.

  Svara
 2. Bodypalace

  Gott nytt år och god fortsättning 🙂

  Tänkte om du kunde slå ett slag för min systerblogg genitalpalace.blogspot.com sidan snittar 500 besök/dag och har än så länge varit fri från sexkommentarer. Än så länge har sidan 4 inskickade kön.

  För övrigt är det väldigt många som hittar till min blogg från dig. Tack 🙂

  Svara

Skriv en kommentar!