Gomenasai

Jag gjorde fel och sårade en vän med ett inlägg tidigare idag. Det inlägget är nu borttaget. Jag har bett om förlåtelse till vännen, men jag vill också göra det här offentligt. Jag klantade mig, och för det ber jag om ursäkt. Jag försöker att inte straffa mig alltför hårt, man gör fel ibland. Så blir det. Men jag är kass på att förlåta mig själv, och under kvällen har jag haft svårt att hålla humöret uppe.

Under den överskådliga tiden kommer jag att minska min närvaro här. Jul och nyårshelger med familjen kommer att bli min fokus i första hand, i andra hand kommer mina övriga livsprojekt samt arbete och verkligt liv. Min skrivlust tog nästan helt slut idag, och nu ska jag ladda batterierna.

Januari med nya friska tag är målet. Om ni skickar in amatörbilder kommer de att publiceras som vanligt och med glädje, men jag vet inte hur mycket tid eller energi jag har för seriöst bloggande. Det blir vad det blir.

Om jag inte syns mer här igen förrän i Januari hoppas jag att ni har en bra jul och nyårshelg, och tar hand om er själva och varandra.

Läs även dessa inlägg:

Skriv en kommentar!