Amatörbild: Sally

”Hej. Mitt namn är Sally och detta är en bild som jag är väldigt glad över. Min väninna tog denna på mig för några veckor sedan och jag hade gärna velat se den på din sida. Jag har gått ner 26 kg de senaste fem åren och efter 5 års träning så för första gången känner snygg och sexig. Obs vill gärna vara anonym.”

(Bild borttagen på begäran 141204)

Läs även dessa inlägg:

12 reaktion på “Amatörbild: Sally

 1. Roger

  Håller helt med dig: Du ÄR snygg och sexig. Så in i h*****e! Bra jobbat, förresten!

  Svara
 2. Elin S.

  En mycket fin bild, och grattis till att du äntligen känner dig så vacker som du är!

  Svara
 3. Malin

  Jag hoppas att namnet är fingerat eftersom hon gärna ville vara anonym? Fin bild, hursom!

  Svara
  1. Klumpesnusk Inläggsförfattare

   Jag har givetvis ändrat namnet i samråd med henne. Det är inte hennes riktiga namn. Men jag behöll hennes mail som jag fick det i övrigt.

   Svara
 4. nej

  Nej, snälla publicera inte denna tjej.. Fel anledning tror jag faktiskt. Fin bild men hon kommer att ångra sig.

  Svara
  1. blackbird

   Jag kan bara tala för mig själv, inte för Sally eller någon annan – och ja, jag ångrar mig. Ibland. Vissa dagar. Såna dagar då redan ångesten har fått ett grepp och det är kört ändå. Då ångrar jag att jag lagt upp foton på mig själv på en blogg på webben som vem som helst kan se. Naken. Spritt språngande, som den dag jag föddes.
   3 gånger har jag raderat allt, de självutlämnande bilderna och texterna, hela bloggen. Några dagar senare har jag rekonstruerat, trots allt. För i långa loppet blir jag starkare och älskar mig själv mer än jag avskyr att se mig själv, på foto eller i spegeln. Alla kilon (en bra bit över 100), allt det som hänger, sladdrar, alla bristningar och ärr. Det var en utmaning, detta sätt att lära mig att tycka om mig själv, och vet du, det funkar! Varje positiv kommentar stöttar min utveckling och jag ser helheten, den människa som är jag och inte bara ett ”något” med en massa fel och brister, någon som inte duger – då kan jag känna stolthet över mitt mod att våga växa, visa mig själv och andra hur jag ser ut. En osminkad sanning.
   Och världen går inte under, tro det eller ej…

   Svara
 5. Sally

  Hej

  Detta är absolut inget jag ångrar. Det är ju inte så att jag har denna bild på mitt Cv. Detta är ju underbart, människor som vågar. Stora som små. Vi är väl alla fantastiska på olika vis. Jag vill se alla kroppar här, runda, ljusa, mörka, stora, små, smala och randiga om det finns så. Och personen ”nej” varför skulle jag ångra det? Jag vill inte ångra en massa, känner jag att jag inte vill ha min bild här, ja då säger jag till. Ha det gott!

  Svara

Skriv en kommentar!